Bemutatjuk a KitchenAid legújabb vezetékes botmixereit

A KitchenAid vezetékes botmixerének kis helyigénye és egyszerű, sokoldalú használhatósága miatt minden konyhában van létjogosultsága.  

Kis háztartásokban is rengeteg feladatban lehet segítségünkre, hiszen a hozzá tartozó kiegészítők rengeteg munkát elvégeznek helyettünk a konyhában. Könnyedén keverhet, turmixolhat, darálhat, pürésíthet vagy habosíthat. Különféle ételeket készíthet a levesektől, turmixoktól kezdve a bébiételekig és az étel szószokig. Legyen az egy tökéletes pesto, egy darabos salsa vagy akár egy friss majonéz. 

Nagyobb háztartásokban is ott a helye, hiszen van amikor a kisebb mennyiségek, vagy az idő szűke miatt nem akarjuk elővenni a nagyobb konyhagépeket. A kis botmixerrel könnyen, gyorsan, egyszerűen dolgozhatunk és rém egyszerű a tisztítása is. 

Konyhád stílusához illeszkedve webshopunkban 5 szín közül választhatsz: 

 • piros 
 • mandulakrém,  
 • szürke,  
 • onyx fekete, 
 • matt fekete. 

 

  

5 dolog, ami miatt ajánljuk a KitchenAid vezetékes botmixereit 
 

 1. Könnyű és kompakt felépítés. A botmixer kialakításának köszönhetően kényelmes és könnyű kézben tartani. Ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy minden feladatot ellásson a zúzástól a habosításig. 
   
 2. Levehető keverőkar négypontos rozsdamentes acél késsel és edényvédővel. A levehető edényvédőnek köszönhetően az edények sérülése nélkül végez zúzást, turmixolást és aprítást. 
   
 3. Habverő- és aprító tartozékokkal. Ideális könnyű habok, krémek elkészítéséhez, de akár fűszernövények, magvak, sajtok és egyéb hozzávalók felaprításához is. 
   
 4. Változtatható sebességfokozatok. A szabályozható sebességkapcsoló nagyobb rugalmasságot és jobb irányítást biztosít a recept elkészítéséhez. 
   
 5. 1 literes BPA-mentes mércés keverőedény fedéllel. Ideális egyszemélyes adagok turmixolásához, tárolásához és tálalásához. 

 

Nézd meg KitchenAid vezetékes botmixer kínálatunkat és válasz ki a számodra megfelelő színt!