Miért szeretjük a multifunkciós sütő-főző berendezéseket?
Megérkezett hozzánk a JIPA legújabb multifunkciós sütő-főző berendezése, 2×40 literes kapacitással – JIPA JUMP 101D
Miért szeretjük a multifunkciós sütő-főző berendezéseket?
Ez egy elsőre talán furcsa kinézetű konyhai eszköz, de annál hasznosabb. Kevés olyan munkafolyamat van a konyhában, amit nem lehetne megoldani ezzel az eszközzel.
Elsőre nem is gondolnánk, hogy ezzel az eszközzel számtalan ételfajtát el tudunk készíteni.
Igazából egy félautomata konyhai robot, egy önjáró üst, egy kijelzővel rendelkező chef helyettes.
Nézzük az eszköz legfontosabb tulajdonságait:
– Automatikus főzőprogramokkal rendelkezik: a programok száma szinte végtelen és egy-egy program akár 20 lépést is tartalmazhat. USB-port használható az adatok biztonsági mentéséhez.
– Az érintőképernyős kijelző jól átlátható, könnyen használható és az ételkészítési folyamatok pontosan nyomon követhetők.
– A precíz hőkezelés érdekében beépített “multipoint” maghőmérő szondával rendelkezik.
– Az eszköz fedele jól szigetelt, ami biztosítja a szükséges hő megtartását. A fedél biztonságos záró és nyitó mechanizmussal rendelkezik.
– A felfűtés szobahőmérsékletről 200 C°-ra kevesebb mint 4 perc alatt történik.
– A serpenyők, tartályok feltöltése automatikus vízadagolóval lehetséges, leeresztése szintén csak egy gombnyomás.
– A tartályok döntése automatizált, hirtelen mozgás nélkül történik, két sebességben.
A döntési szög lehetővé teszi a tartályok teljes kiürítését.
– A különböző kiegészítő tartályok és kosarak a főzési, sütési folyamat végével automatikusan kiemelkednek.
– A könnyű tisztítást beépített zuhany segíti, automatikus tekercseléssel és fémfejjel, illetve víznyomás-szabályzóval.
Milyen sütési, főzési feladatokat tudsz elvégezni ezzel az eszközzel:
– intenzív sütés, kíméletes párolás
– bő zsiradékban történő sütés (fritőz funkció, automatikusan kiemelkedő sütőkosárral)
– normál sütés
– főzés
– nyomás alatt főzés (kukta funkció)
– konfitálás
– alacsony hőmérsékletű sütés
– grillezés
– pirítás
– rápirítás
– sous vide hőkezelés
– tésztafőzés (automatikusan kiemelkedő tésztakosárral)
– hőmérséklet-tartomány: 30 °C – 250 °C.
Ezt a konyhai eszközt kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, catering cégeknek és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.
Nézd meg a