Itt a teraszok ideje, rendezd be sajátodat!

Bemutatjuk az egyik kedvenc, olasz teraszbútor márkánkat:
Nardiyour outdoor living

 

 

Egy olasz cég és termékei, melyet úgy szeretünk, ahogy van!

 

Nem véletlenül vonz minket az olasz márkákkal való munka: szeretjük az olasz dizájt, és vannak márkák, ahol a gondos formatervezés párosul a minőséggel és a praktikummal, ilyen a Nardi is.

 

Magyarországon rengeteg vendéglátó vállalkozás, szálloda vagy éppen a budapesti gyógyfürdők használják elégedetten, külső vagy belső vendégterükben a Nardi bútorait.

 

 

Összegyűjtöttük, hogy miért szeretjük és javasoljuk ezt a termékcsaládot:

kültéren és beltéren is egyaránt jól használható bútor: ritka erős jellemzője a Nardi bútoroknak, hogy beltéren ugyanolyan jól működnek, mint kültéren.
A kialakításnak, a formatervezésnek, az anyaghasználatnak, illetve a párna kiegészítőknek köszönhetően, észre sem lehet venni, hogy ez egy teraszbútor, ezért bátran tervezhetsz vele a belső vendégterek kialakításánál is!

 

 

100%-ig újrahasznosítható alapanyag: tiszta szerkezetű, szennyező, zavaró anyagoktól mentes polipropilén.
Ennek a különleges tulajdonságnak köszönhetően színenként válogatva, újrafeldolgozható a helyreállítási szakaszban, így ezek a bútorok teljesen újrahasznosíthatóak.

 

– Gondolj a jövőre, légy te is környezettudatos!

A gyártás során felhasznált és hasznosított víz szennyezésmentes. A gyártási folyamat során, a Nardi-nál nincsenek károsgáz- vagy füstkibocsátások a légkörbe. Minden műanyag, gyártási melléktermék visszaforgatódik a gyártási láncba. A papírdoboz csomagolási termékek több, mint 75%-ban tartalmaznak újrahasznosított alapanyagot.

 

segíti a hétköznapi munkát: olyan megoldásokat és tulajdonságokat találsz, melyek sehítik a hétköznapi munkafolyamataidat. Például vannak asztalbázisok, melyeken az asztallap függőleges helyzetbe állítható, elősegítve ezzel a mozgatást és a helytakarékos tárolást.

 

 

a környezetbe olvad: a Nardi termékek letisztult, minimalista kialakításának, a dizájnszemléletnek és a könnyen párosítható színválasztéknak köszönhetően könnyen beilleszthetőek a legkülönfélébb térbe.
Kis segítségggel saját magunk is tervezhetünk vendégteret, egy ilyen sokoldalú és kompakt rendszerű termékkel.

 

 

időtálló, erős kialakítás: biztos lehetsz benne, hogy ezek a bútorok kültéren és beltéren is sokáig fogják szolgálni kényelmedet.

bátran párosíthatod, variálhatot: a Nardi bútorok és kiegészítők színválasztéka úgy van megtervezve, hogy könnyen kombinálhatod, mintázhatod, kialakítva a saját stílusodat, ami senki másnak nincs.

 

 

kedvenc újdonságunk a Narditól: nemrég érkezett meg a kínálatba a Nardi Folio pihenőszék, ami azonnal a kedvencünk lett a végtelenül okos és szép kialakításának köszönhetően.

 

 

 

A Nardi bútorait ajánljuk vendéglátó helyeknek, szállodáknak, közintézményeknek és otthoni felhasználásra is.

 

Nézd meg Nardi teraszbútor kínálatunkat itt.

 

 

*Fotók: Nardi – www.nardioutdoor.com