Az 5 legfontosabb dolog, amit érdemes tudni erről a kötelező konyhai eszközről.

Mindenki, aki szerelmes a gasztronómia világába, szakmabeli vagy csak lelkes sütő-főző fanatikus, biztos, hogy látta már az ikonikus KitchenAid konyhagép valamelyik gyönyörű színű darabját, és arra gondolt, dejó lenne a konyhába egy ilyen!

Te is ilyen profi géppel gyúrnál? – KitchenAid

Napjainkban pedig, amikor mindenki süt mindig, mindent, különös figyelem és vágyakozás irányul egy ilyen, igazán hasznos eszköz iránt.

Kinek ajánljuk a KitchenAid Artisan konyhagépet:

– otthoni, konyhai használat

– saját műhely, cukrászda, pékség, édesség

– kis és közepes vendéglátóhelyek: étterem, bisztró, cukrászda, manufaktúra


 

Az 5 legfontosabb tudnivalót, hogy miért is érdemes befektetni egy KitchenAid erőgépbe:

 

 1. Strapabíró és időtálló: erős, masszív kivitel. Az egyszerűség és használhatóság előnyben részesítése a dizájn és a terméktervezés során, ez az, amit a felhasználók a legjobban értékelnek.
   
 2. Letisztult, konyhai dizájnelem: a konyhagép dizájnja és színválasztéka miatt ez a gép önmagában is erős hatást kelt és már-már belsőépítészeti elemként funkcionál. A rend a legszebb környezete!
   
 3. 4,9 pont az 5-ből: a márka oldalán, több mint 5600 felhasználó értékelése alapján, a KitchenAid Artisan típus a legnépszerűbb, pedig nem is ez a legdrágább konyhagép a kínálatban! Szakmai körökben, kétségkívül az egyik legnépszerűbb eszköz. Talán nem véletlen!
   
 4. Jól megtervezett ökoszisztéma: többféle keverőtál-kapacitás, sebességi fokozat és több, mint 12 funkció kiegészítők áll rendelkezésre: például daráló, tésztakészítő, zöldségspirálozó, konyhai aprító és formázó. Rengeteg munkafolyamat elvégezhető egy gép segítségével!

   

 5. Értékálló: a masszív fém szerkezet és az 1919 óta létező cég gondos technológiai fejlesztésének köszönhetően, hosszú éveken át kiemelkedő felhasználói élményt nyújt. És ha véletlenül úgy alakulna, használtcikk értéke az egyik legmagasabb a konyhai eszközök piacán. 

  + Helytakarékos: kialakításának köszönhetően a konyha bármely pontján megállja helyét.

 

Nézd meg KitchenAid Artisan konyhagép kínálatunkat! 2020. június 5-ig ajándék szénacél serpenyőt adunk ajándékba minden megvásárolt gép mellé!