Látványpéksége van? Ajánljuk az UNOX BAKERLUX SHOP.Pro sütőinket!

Az UNOX a BAKERLUX SHOP.Pro néven futó sütőket a fagyasztott pékáruk látványpékségekben, üzletekben való kisütéséhez tervezte, ahol kiemelten fontos, hogy a szükséges mennyiség a lehető legrövidebb idő alatt süljön ki.

Az UNOX több évtizedes látványpékség és cukrászati tapasztalatainak köszönhetően született meg ez a sütő család. 
Használatuk egyszerű. A legmodernebb technológia segítségével a sütők alkalmazkodni tudnak minden egyes munkaterülethez, legyen az egy előkészítő helyiség egy gyorséttermi konyhán, vagy egy látványpékség, ahol a szemünk előtt sülnek a pékáruk.

A 10, 6, 4 és 3 tálcás 600×400-as modellek a nagyobb területű és nagy forgalmú üzletek elengedhetetlen eszközei, míg a 4 és 3 tálcás 460×330-as modellek tökéletesen megfelelnek a szűkebb hellyel rendelkező pékségeknek.

Négy különböző kezelőpanel opció közül választhatunk, melyekkel még több megoldás érhető el, így mindig megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb BAKERLUX SHOP.Pro készüléket.

Photocredit: evereo.com

A BAKERLUX SHOP.Pro GO sütők

A GO modell gyakorlatilag egy konvekciós sütő. Fáradhatatlan, amelyet kifejezetten a fagyasztott croissant-ok sütéshez, vagy az elősütött fagyasztott kenyerek készre sütéséhez terveztek. A GO modellek tökéletesen megfelelnek a kávézók, büfék és a kiskereskedelmi üzletek igényeinek, amely üzleteknek nem kell más finom pékárut elkészíteniük, megsütniük.

A GO sütők nem igényelnek vízellátást, így kifejezetten a Waterless elszívóernyő beépítéséhez lettek kialakítva, hogy az csökkentse a sütés során keletkezett szagokat, így téve lehetővé a kereskedelmi egységek számára, hogy az üzletben gyakorlatilag bárhova telepíthetők legyenek.

A BAKERLUX SHOP.Pro LED sütők

A LED modellek azok számára lettek kialakítva, akik egy egyszerűen használható konvekciós sütőt szeretnének, amely ugyanakkor a sütési ciklus során lehetővé teszi a páratartalom hozzáadását, valamint csökkenti a ventilátor sebességét, megkönnyítve ezáltal a legkényesebb termékek sütését, mint például a nagyobb fagyasztott kenyerek vagy a fagyasztott leveles tészták esetében. Azáltal, hogy a LED modellek vezérlőpaneljén keresztül képesek vagyunk a BAKERLUX SHOP.Pro kelesztőszekrényt vezérelni, azáltal lehetővé tesszük azt is, hogy a sütőt feltegyük a kelesztőszekrény tetejére, létrehozva ezzel egy komplett sütő állomást. A LED-es modellekhez ugyanúgy tudjuk a Ventless és a Waterless elszívóernyőket is csatlakoztatni.

Photocredit: evereo.com

A BAKERLUX SHOP.Pro TOUCH sütők

A TOUCH modellek a sütő 2,4 “-es LCD kijelzőjének összes előnyét kihasználják. A kijelző lehetővé teszi pl., hogy képekkel együtt mentsünk el és tároljunk sütési programokat. Elérhetőek lefelé nyíló ajtóval, vagy akár Matic kivitelben is, tehát oldalsó ajtónyitással. Az AUTO.MATIC technológiának köszönhetően a Matic verzióknál az ajtó a sütés végeztével automatikusan kinyílik (vízszintesen jobbról balra) így garantálva a kiváló minőséget és eredményt, de ha szeretnénk, akkor megszakíthatjuk a sütési folyamatot a sütő oldalán található mechanikus gomb megnyomásával. Az internetkapcsolat lehetővé teszi, hogy ellenőrizzük a tényleges használatot, és hogy minden sütőt közvetlenül a számítógépről vagy okostelefonról programozhassunk be minden üzletben. A TOUCH modellekhez ugyanúgy tudjuk a Ventless és a Waterless elszívóernyőket is csatlakoztatni, illetve képesek vagyunk velük a kelesztőszekrényt is vezérelni.

A BAKERLUX SHOP.Pro MASTER sütők

A MASTER modellek a legmagasabb szintű vezérlő panellel rendelkeznek, ami a sütési teljesítményben, az automatikus programokban, a mesterséges intelligenciában és az internetkapcsolatban is megmutatkozik. A 6 “-os vezérlőpanel CHEFUNOX automata sütési programokkal van felszerelve, a MULTITIME technológiának köszönhetően pedig akár 10 különböző terméket is süthetünk egyszerre, vagy akár egymás után. READY.BAKE funkcióval is rendelkezik, ami a tapasztalatlan felhasználók számára is lehetővé teszi, hogy tökéletes eredményeket érjenek el. Az AUTO.MATIC technológiának köszönhetően a sütő a megfelelő pillanatban automatikusan megszakítja a sütési folyamatot és kinyitja az ajtót, így garantálva a kiváló minőséget és eredményt. Az internetkapcsolat lehetővé teszi, hogy minden sütőt közvetlenül a számítógépről vagy okostelefonról programozhassunk be minden üzletben. A MASTER modellekhez ugyanúgy tudjuk a Ventless és a Waterless elszívóernyőket is csatlakoztatni, illetve képesek vagyunk velük a kelesztőszekrényt is vezérelni.

A sütő intelligens képessége mögött a szabadalmaztatott ADAPTIVE.Cooking™ technológia áll, melynek köszönhetően a cukrászati sütő megérti, hogy milyen eredményt szeretnénk: értelmezi a beállításokat, észleli a hőmérsékletben és páratartalomban történő változásokat, megérti a sütőben levő étel mennyiségét és ennek megfelelően optimalizálja a főzési folyamatot, hogy az eredmény olyan legyen, amilyet elterveztünk.

A finom pékáruk esetében a hőmérséklet hirtelen növekedése veszélybe sodorhatja a sütés végeredményét. Az AUTO.Soft funkció segítségével a MASTER modellek automatikusan szabályozzák a hőmérséklet emelkedését aszerint, amit a sütő szenzorai észlelnek azért, hogy enyhébbé tegyék, és egyúttal garantálják is a hő optimális eloszlását a sütőben.

A SMART.Preheating technológiával felszerelt MASTER modellek a kiválasztott sütési folyamat paramétereinek megfelelően automatikusan beállítják a legideálisabb hőmérsékletet és az előmelegítéshez szükséges időt. 

Photocredit: skilltrade.hu

Nézzen szét a termékeink között, és szerezze be Ön is látványpékségébe a BAKERLUX SHOP.Pro sütők egyikét.