NARDI, a vendégmágnes

Az első benyomás nagyon fontos. Ezt mindenki tudja, bármiről legyen is szó. Nincs ez másképp a vendéglátásban sem. Ha szeretnénk, hogy a vendégeink mosolyogva térjenek be és vissza hozzánk, akkor mindenre ki kell, hogy terjedjen a figyelmünk egy vendéglátóhely megtervezésekor és kialakításakor. Egy jól megtervezett, igényes, harmonikus környezetben sokkal könnyebb ezt a célt elérnünk. 
A Skill Trade az idei évtől vendéglátóipari bútorok hazai forgalmazásával bővíti portfólióját, elsőként ezek közül bemutatjuk az olaszországi NARDI-t.

 

Photocredit: nardioutdoor.com

Minőségi kültéri bútorok? NARDI!

A Nardi kiváló minőségű kültéri bútorokat tervez és gyárt mind a vendéglátóipari, mind a magán felhasználók számára. Minden egyes terméküket abban a szellemben készítik, hogy a fogyasztó közérzete és kényelme gondtalan és zavartalan legyen.
A legmagasabb minőségű gyantát csúcstechnológiával dolgozzák fel, és különféle anyagokkal (alumíniummal, szintetikus szövettel, párnabéléssel és üvegszállal) kombinálják, hogy olyan terméket tudjanak előállítani, amely kiemeli az eredeti formát, az ergonómiára összpontosít, ellenáll a különféle időjárási viszonyoknak, és teljes egészében újrahasznosítható.
A NARDI kínálatában mindent megtalálunk a székektől, a kanapékon és asztalokon át a napozóágyakig és még sok minden másig.

 

Photocredit: nardioutdoor.com

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a bútorok kiválasztáskor?

A megjelenés és kényelem mellett fontos szempont a praktikusság is. A NARDI székek nagy része rakásolható, azaz gyorsan egymásra helyezhető, és könnyen tárolható. Így pl. egy rendezvény után nagyon gyorsan vissza tudjuk rendezni a terepet.
A vendéglátóipari asztalok és székek mindig nagy igénybevételnek vannak kitéve. Az állandó vendégforgalom, az időjárási viszonyok, a kiboruló ételek és italok viszonylag rövid idő alatt tönkre tennék a bútorokat, ha azok nem megfelelő anyagból készülnének. A nagy igénybevétel miatt továbbá fontos az is, hogy strapabíróak és hosszú élettartamúak legyenek ezek a berendezések.

Photocredit: nardioutdoor.com

Az esztétikai érték és annak jelentősége

Egy jól kiválasztott, környezethez illeszkedő és kényelmes bútor kedvezően befolyásolhatja a betérő vendégek megítélését, akik így akár potenciális törzsvendéggé is válhatnak.

Különleges kültéri és beltéri vendéglátó bútorok használatával lényegében bármilyen hangulatot, stílust tudunk kölcsönözni éttermünknek, kávézónknak, vagy cukrászdánk teraszának. Legyen szó akár modern vagy retró hangulatról, élénk vagy pasztell színek használatáról, egy biztos: a NARDI-val vitathatatlanul feldobjuk majd a légkört! 

A belsőépítészeti megoldások, azon belül a székek és asztalok kiváló kommunikációs eszköznek is számítanak a vendéglátásban, hiszen önmagában a színükkel és formájukkal is képesek információt közölni az adott helyről. Egy jól megkomponált látvány képes bevonzani és leültetni az érdeklődő vendégeket. Sőt mi több: az évek alatt a személyes védjegyünkké is válhat.

Photocredit: nardioutdoor.com

A NARDI már meghódította a világot Brazíliától Ausztrálián és Európán át Jamaica-ig, így biztosak vagyunk abban, hogy nem lesz ez másképp a vásárlóinkkal sem. Nézzen szét a termékeink között, és szerezze be étterme vagy panziója bútorzatát most!