Szeletelőgép - Manuális szeletelőgép

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Szeletelőgép kategórián belül a Manuális szeletelőgép alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 11 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

Beckers BKL 300 Szeletelőgép

227 362 Ft + ÁFA

Clean Center Eroplex öblítőszer gőzpárolóhoz 5 liter

8 630 Ft + ÁFA

Clean Center Soft-lux szappan és tusfürdő 1 liter

970 Ft + ÁFA

Clean Center Tioxin ezüsttisztító 1 liter

2 450 Ft + ÁFA

HS12 Szeletelőgép 300 mm tárcsaátmérővel

164 049 Ft + ÁFA

Ma-Ga 612 P Szeletelőgép

537 460 Ft + ÁFA

SKSD Luxury 220 Szeletelőgép, 220 mm-es késátmérővel

110 250 Ft + ÁFA

SKSD Luxury 250 Szeletelőgép, 250 mm-es késátmérővel

114 527 Ft + ÁFA

SKSD Luxury 275 Szeletelőgép, 275 mm-es késátmérővel

133 585 Ft + ÁFA

SKSD Luxury 300 Szeletelőgép, 300 mm-es késátmérővel

167 514 Ft + ÁFA

SS-350E Szeletelőgép

378 791 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Manuális szeletelőgépek

A manuális szeletelőgépek az ipari és nagykonyhai szeletelőgépek kategóriába tartoznak. Szokták még nevezni őket félautomata szeletelőgépeknek is. Automata szeletelőgépekkel közel megegyező minőségben dolgoznak, nagy sebességgel tudnak előállítani nagy mennyiségű kész- és félkész terméket. Kedvezőbb áruk miatt költséghatékonyabbak kisebb vállalkozások - jellemzően kisboltok, büfék, kisebb szállodák - részére, viszont szolidabb árukért cserébe kisebb kapacitással rendelkeznek. 

Manuális nagykonyhai szeletelőgépeink mind rozsdamentes acél bevonattal, vagy eloxált alumíniumból készülnek. Egészségre ártalmas kioldódó anyagoktól mentesek. 

Manuális szeletelőgépeink kenyér, zöldségfélék, húsfélék, gyümölcsök, felvágottak szeletelésére alkalmasak. Amennyiben az félautomata szeletelőgéppel sajtot szeretne szelni, teflon bevonatú késünket ajánljuk, ezzel elkerülhető a sajt letapadása. (Az egyes termékeknél kérjük olvassa el a felhasználási tájékoztatót.)

Webáruházunkban 1 év garanciával kínáljuk lengyel és olasz, valamint ázsiai gyártók manuális szeletelőgépeit, melyek teljes mértékben megfelelnek az EU szabványoknak és előírásokank.

A félautomata ipari szeletelőgépek alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai félautomata szeletelőgépünkhöz biztosítunk folyamatos alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai manuális és félautomata szeletelőgépek javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari manuális és félautomata szeletelőgépek forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli valamint a garancián túli javításokat.