Skill Trade - minden ami nagykonyha

A Skill Trade több mint egy név. A Skill Trade egy ígéret.

Ígéret a folyamatos innovációra, a szakértelemre, az együttműködésre, és mindenek előtt ígéret a legjobb konyhatechnológiai megoldásokra.

Cégünk 1991 óta foglalkozik konyhatechnológiai tervezéssel, vendéglátóipari- és élelmiszeripari gépek forgalmazásával, oktatással és szervizzel. Kizárólagos joggal importálunk és forgalmazunk olasz, spanyol, német, lengyel és ázsiai termékeket. A gasztronómia piacán eltöltött közel három évtizedes munkánknak köszönhetően mára a piac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk.

A konyha a vállalkozás szíve

Egészen addig nehéz megérteni, mennyire fontos a konyhatechnológiai tervezés, amíg az ember el nem kezd dolgozni egy rosszul kialakított konyhában. Minden nagykonyhai vállalkozás sikere a szolgáltatás színvonalán múlik. Mi azon dolgozunk, hogy a legoptimálisabb megoldást tudjuk nyújtani a konyhában dolgozó csapat számára. Az előre tervezett, praktikusan és intelligensen kialakított konyhai környezet lehetőséget ad a vállalkozás többi részének kényelmes és hatékony működtetésére.

Szolgáltatásaink

Tervezés és szaktanácsadás

Hozzuk ki a maximumot a konyhájából! Egy új konyha kialakítása nagyon összetett és költséges feladat, amihez nélkülözhetetlen a tudás és a tapasztalat. Egyszerre kell megfelelni a szakmai- és a műszaki előírásoknak, illetve a főzési folyamatoknak. Ha velünk dolgozik, a Skill Trade közel három évtizedes konyhatechnológiai tapasztalata segíti a megrendelői elképzelések megvalósulását. Minden esetben ár/érték arányos javaslatokat teszünk, amely nem csak a kialakításnál, hanem a kivetelezés és az üzelemeltetés során is megtérül.

Partnereink igénye esetén a terv egyeztetését és elfogadását követően vállaljuk a szakhatósági engedélyezési tervek kidolgozását, majd a gépészeti kiviteli tervek előkészítését is.

Tervezési szolgáltatásaink:

 • Állapotfelmérés és szaktanácsadás
 • Alaprajz digitalizálása
 • Konyhatechnológiai koncepció kidolgozása, javaslattétel
 • Konyhatechnológiai telepítési terv készítés: helyiségkiosztások elkészítése, méretezés, műszaki kapcsolódási pontok meghatározása
 • Konyhatechnológiai terv készítés: technológiai berendezés lista
 • Kiviteli terv készítés
 • Szakhatósági adatszolgáltatás
 • Engedélyeztetés

Kivitelezés

A siker a részletekben rejlik. A nagykonyhák, ipari konyhák és éttermek tervezésén túl a Skill Trade csapata vállalja az általa megtervezett projektek kivetelézést, illetve a forgalmazott gépek és berendezések beépítését, beüzemelését az ország bármely pontján.

Egy jó konyha a tervező és a kivitelező minden apró részletre kiterjedő egyeztetésén, együttműködésén múlik. A minőség jegyében bonyolítjuk projektjeinket: számos műszaki egyeztetés, helyszíni bejárás, méret ellenőrzések és a többszörös újratervezések kísérik végig munkáinkat a tökéletes végeredmény érdekében. Az általunk forgalmazott gépek beüzemelésén túl minden esetben lehetőséget biztosítunk a személyzet teljeskörű betanítására. Ez az alaposság, precizitás és kompetencia garantálja, hogy az általunk szállított konyhák minden előzetes elvárásnak megfelelnek.

Kivitelezési területek:

 • Hotelek, szállodák
 • Cukrászdák, fagylaltozók
 • Pékségek
 • Kávézók
 • Éttermek
 • Pizzériák
 • Mobil konyhák, street food autók
 • Közétkeztetés
 • Iskolák, óvodák, kórházak
 • Élelmiszer áruházak és kisebb boltok

Beüzemelés és betanítás

Közös feladat, közös érdek. A Skill Trade csapata a forgalmazott gépek beüzemelésével és betanításával biztosítja a készülékek optimális és hosszútávú zavarmentes működtetését. A gépek garanciális feltétele a beüzemelés, a betanítás pedig ahhoz szükséges, hogy a végfelhasználó teljeskörű tájékoztatást kapjon a készülék használatával, tisztításával és karbantartásával kapcsolatban. A gépek szakszerű beüzemelése és használatuk betanítása közös érdekünk, hogy partnerünk minél hosszabb ideig tudja megelégedéssel használni konyhagépeit.

Szerviz

Bárhol számíthat ránk! A Skill Trade saját szerviz csapata felügyeletével az egész országot lefedő szerviz hálózatot üzemeltet annak érdekében, hogy bármilyen probléma vagy meghibásodás esetén a lehető leggyorsabban tudjunk reagálni a megkeresésekre Magyarország bármely pontján. Budapesti telephelyünkön több tízmillió értékben tartunk alkatrész készletet, ami garantálja a gyors problémamegoldást.

Gép meghibásodás esetén hibabejelentéseket a központi hibabejelntő számunkon tud bejelenteni munkanapokon 8:30 és 16:10 között.

Elérhetőségeink:
Telefon: 061 221 36 53 és 061 221 36 93
Email: skill@skilltrade.hu

Karbantartás

Karbantartjuk konyháját! Partereink számára lehetőséget biztosítunk karbantartási szerződése megkötésére, amivel biztosítjuk a gépek folyamatos karbantartását, üzembiztonságát és élettartamának meghosszabbítását. Karbantartási szerződéskötés esetén a garanciális időszakon túl is gondoskodunk a nagykonyhai gépek és berendezések problémamentes és stabil működéséről.

Továbbképzés és oktatás

Naprakész megoldások. Minden konyhatechnológiai eszköz és nagykonyhai berendezés stabil működésének egyik kulcsa a felkészült szerviztechnikus. A Skill Trade emiatt kiemelt hangsúlyt fektet szervízes partnerei továbbképzésére. Az általunk forgalmazott gépek nemzetközi műszaki kollégáival folyamatosan egyeztetve biztosítjuk, hogy partnereink ne maradjanak le a legújabb fejlesztésekről. Műszaki csapatunk rendszeresen vesz részt külföldi továbbképzéseken, hogy mindig naprakészen tudjanak segíteni partnereink problémáinak megoldásában.

Küldetésünk: gasztronómia - innováció - emberek

Értékteremtés munkatársainknak és partnereinknek egyaránt - a gasztronómia a technológia és az emberek hármas egységének integrálásával - azzal a céllal, hogy a legoptimálisabb nagykonyhai megoldásokat tudjuk szállítani a legmagasabb minőségen, innovatív eszközökkel és megoldásokkal az egészséges és biztonságos gasztronómiai élményért.

Alapértékeink

Integritás

Munkafolyamatainkban és döntéseinkben az átlathatóság az alapelv, a munkavállalóinkat és a partnereinket egyaránt tisztelettel kezeljük.

Szeretjük, amit csinálunk

Ez a szenvedély kell ahhoz, hogy mindig fussunk még egy kört a legjobb megoldásokért.

Vállalkozói szellem

A partnereink felé gyorsan reagálunk, a fejlődés érdekében vállaljuk az üzleti kockázatot.

Felelősség

Az ígéreteinket teljesítjük, a teljesítményünkért pedig vállaljuk a felelősséget.

Alapítóink

Bánhalmi Éva

Ügyvezető

Bánhalmi Mihály

Ügyvezető