Skill Trade - minden ami nagykonyha

A Skill Trade több mint egy név. A Skill Trade egy ígéret.

Ígéret a folyamatos innovációra, a szakértelemre, az együttműködésre, és mindenek előtt ígéret a legjobb konyhatechnológiai megoldásokra.

Cégünk 1991 óta foglalkozik konyhatechnológiai tervezéssel, vendéglátóipari- és élelmiszeipari gépek forgalmazásával, oktatással és szervizzel. Kizárólagos joggal importálunk és forgalmazunk olasz, spanyol, német, lengyel és ázsiai termékeket. A gasztronómia piacán eltöltött közel három évtizedes munkánknak köszönhetően mára a piac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk.

A konyha a vállalkozás szíve

Egészen addig nehéz megérteni, mennyire fontos a konyhatechnológiai tervezés, amíg az ember el nem kezd dolgozni egy rosszul kialakított konyhában. Minden nagykonyhai vállalkozás sikere a szolgáltatás színvonalán múlik. Mi azon dolgozunk, hogy a legoptimálisabb megoldást tudjuk nyújtani a konyhában dolgozó csapat számára. Az előre tervezett, praktikusan és intelligensen kialakított konyhai környezet lehetőséget ad a vállalkozás többi részének kényelmes és hatékony működtetésére.

Szolgáltatásaink

Tervezés és szaktanácsadás

Hozzuk ki a maximumot a konyhájából! Egy új konyha kialakítása nagyon összetett és költséges feladat, amihez nélkülözhetetlen a tudás és a tapasztalat. Egyszerre kell megfelelni a szakmai- és a műszaki előírásoknak, illetve a főzési folyamatoknak. Ha velünk dolgozik, a Skill Trade közel három évtizedes konyhatechnológiai tapasztalata segíti a megrendelői elképzelések megvalósulását. Minden esetben ár/érték arányos javaslatokat teszünk, amely nem csak a kialakításnál, hanem a kivetelezés és az üzelemeltetés során is megtérül.

Partnereink igénye esetén a terv egyeztetését és elfogadását követően vállaljuk a szakhatósági engedélyezési tervek kidolgozását, majd a gépészeti kiviteli tervek előkészítését is.

Tervezési szolgáltatásaink:

 • Állapotfelmérés és szaktanácsadás
 • Alaprajz digitalizálása
 • Konyhatechnológiai koncepció kidolgozása, javaslattétel
 • Konyhatechnológiai telepítési terv készítés: helyiségkiosztások elkészítése, méretezés, műszaki kapcsolódási pontok meghatározása
 • Konyhatechnológiai terv készítés: technológiai berendezés lista
 • Kiviteli terv készítés
 • Szakhatósági adatszolgáltatás
 • Engedélyeztetés

Kivitelezés

A siker a részletekben rejlik. A nagykonyhák, ipari konyhák és éttermek tervezésén túl a Skill Trade csapata vállalja az általa megtervezett projektek kivetelézést, illetve a forgalmazott gépek és berendezések beépítését, beüzemelését az ország bármely pontján.

Egy jó konyha a tervező és a kivitelező minden apró részletre kiterjedő egyeztetésén, együttműködésén múlik. A minőség jegyében bonyolítjuk projektjeinket: számos műszaki egyeztetés, helyszíni bejárás, méret ellenőrzések és a többszörös újratervezések kísérik végig munkáinkat a tökéletes végeredmény érdekében. Az általunk forgalmazott gépek beüzemelésén túl minden esetben lehetőséget biztosítunk a személyzet teljeskörű betanítására. Ez az alaposság, precizitás és kompetencia garantálja, hogy az általunk szállított konyhák minden előzetes elvárásnak megfelelnek.

Kivitelezési területek:

 • Hotelek, szállodák
 • Cukrászdák, fagylaltozók
 • Pékségek
 • Kávézók
 • Éttermek
 • Pizzériák
 • Mobil konyhák, street food autók
 • Közétkeztetés
 • Iskolák, óvodák, kórházak
 • Élelmiszer áruházak és kisebb boltok

Beüzemelés és betanítás

Közös feladat, közös érdek. A Skill Trade csapata a forgalmazott gépek beüzemelésével és betanításával biztosítja a készülékek optimális és hosszútávú zavarmentes működtetését. A gépek garanciális feltétele a beüzemelés, a betanítás pedig ahhoz szükséges, hogy a végfelhasználó teljeskörű tájékoztatást kapjon a készülék használatával, tisztításával és karbantartásával kapcsolatban. A gépek szakszerű beüzemelése és használatuk betanítása közös érdekünk, hogy partnerünk minél hosszabb ideig tudja megelégedéssel használni konyhagépeit.

Szerviz

Bárhol számíthat ránk! A Skill Trade saját szerviz csapata felügyeletével az egész országot lefedő szerviz hálózatot üzemeltet annak érdekében, hogy bármilyen probléma vagy meghibásodás esetén a lehető leggyorsabban tudjunk reagálni a megkeresésekre Magyarország bármely pontján. Budapesti telephelyünkön több tízmillió értékben tartunk alkatrész készletet, ami garantálja a gyors problémamegoldást.

Gép meghibásodás esetén hibabejelentéseket a központi hibabejelntő számunkon tud bejelenteni munkanapokon 8:30 és 16:10 között.

Elérhetőségeink:
Telefon: 061 221 36 53 és 061 221 36 93
Email: skill@skilltrade.hu

Karbantartás

Karbantartjuk konyháját! Partereink számára lehetőséget biztosítunk karbantartási szerződése megkötésére, amivel biztosítjuk a gépek folyamatos karbantartását, üzembiztonságát és élettartamának meghosszabbítását. Karbantartási szerződéskötés esetén a garanciális időszakon túl is gondoskodunk a nagykonyhai gépek és berendezések problémamentes és stabil működéséről.

Továbbképzés és oktatás

Naprakész megoldások. Minden konyhatechnológiai eszköz és nagykonyhai berendezés stabil működésének egyik kulcsa a felkészült szerviztechnikus. A Skill Trade emiatt kiemelt hangsúlyt fektet szervízes partnerei továbbképzésére. Az általunk forgalmazott gépek nemzetközi műszaki kollégáival folyamatosan egyeztetve biztosítjuk, hogy partnereink ne maradjanak le a legújabb fejlesztésekről. Műszaki csapatunk rendszeresen vesz részt külföldi továbbképzéseken, hogy mindig naprakészen tudjanak segíteni partnereink problémáinak megoldásában.

Küldetésünk: gasztronómia - innováció - emberek

Értékteremtés munkatársainknak és partnereinknek egyaránt - a gasztronómia a technológia és az emberek hármas egységének integrálásával - azzal a céllal, hogy a legoptimálisabb nagykonyhai megoldásokat tudjuk szállítani a legmagasabb minőségen, innovatív eszközökkel és megoldásokkal az egészséges és biztonságos gasztronómiai élményért.

Alapértékeink

Integritás

Munkafolyamatainkban és döntéseinkben az átlathatóság az alapelv, a munkavállalóinkat és a partnereinket egyaránt tisztelettel kezeljük.

Szeretjük, amit csinálunk

Ez a szenvedély kell ahhoz, hogy mindig fussunk még egy kört a legjobb megoldásokért.

Vállalkozói szellem

A partnereink felé gyorsan reagálunk, a fejlődés érdekében vállaljuk az üzleti kockázatot.

Felelősség

Az ígéreteinket teljesítjük, a teljesítményünkért pedig vállaljuk a felelősséget.

A csapat

Nagyra értékeljük a hatékony és konstruktív együttműködést a kollégáinkkal és a partnereinkkel egyaránt.

Bánhalmi Éva

Ügyvezető

Bánhalmi Mihály

Ügyvezető

Bánhalmi Kata

Üzletfejlesztési vezető

Labancz Erzsébet

Pénzügy

Nagy Ildikó

Külkereskedelmi munkatárs

Monoki Orsolya

Ügyfélkapcsolati munkatárs

Borsics Adrienn

Kereskedelmi munkatárs

Kocsis Károly

Kereskedelmi munkatárs

Michl Anna

Kereskedelmi munkatárs

Tóth Attila

Unox marketing séf

Kocsis Norbert

Logisztikai munkatárs

Tóth György

Szerviz vezető

Csepák Zoltán

Szerviztechnikus

Savanyó Tibor

Szerviztechnikus