Cukrászati sütő - Cukrászati sütő - elektromos, manuális

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Cukrászati sütő kategórián belül a Cukrászati sütő - elektromos, manuális alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 3 féle különböző nagykonyhai termék és 6 különböző tartozék közül válogathat.

UNOX BAKERLUX XB 1083 Manuális Elektromos kombi sütő UNOX XCB 1001 Tálcatartó és szállító kocsival

2 222 098 Ft + ÁFA

UNOX BAKERLUX XB 693 Manuális elektromos kombi sütő párásítási lehetőséggel

732 441 Ft + ÁFA

UNOX BAKERLUX XB 893 Manuális elektromos kombi sütő párásítási lehetőséggel

1 060 723 Ft + ÁFA

UNOX BAKERLUX XC 418 Felső elszívóernyő gőzkondenzátorral

376 286 Ft + ÁFA

UNOX XC 208 Kézi zuhany kit

31 899 Ft + ÁFA

UNOX XEBTC-16EU Tálcatartó és szállító kocsi

348 722 Ft + ÁFA

UNOX XR 168 Nyitott magas állvány

103 440 Ft + ÁFA

UNOX XR 727 Tálca tartó sín

29 422 Ft + ÁFA

UNOX XUC010 Kerékszett

55 436 Ft + ÁFA

Cukrászati sütő – elektromos, manuális

Az elektromos és manuális cukrászati sütők a cukrászati sütő kategóriához tartoznak. Az elektromos és manuális cukrászati sütőinken kívül az egyéb cukrászati sütőinket is kifejezetten jó áron tudja nálunk minden vásárlónk beszerezni – Statikus sütők, Cukrászati sütők - gázos, manuális, Cukrászati sütők – elektromos, digitális „Mind Maps”, Cukrászati sütők - elektromos, digitális, és Cukrászati sütők - gázos, digitális. Az elektromos és manuális cukrászati sütőket elsősorban cukrászdai, éttermi, szállodai és egyéb nagykonyhai felhasználásra ajánljuk.

A Skill Trade az elektromos és manuális cukrászati sütők esetében csak UNOX BAKERLUX sütőket értékesít.  A BAKERLUX sorozat manuális forgatógombos, azaz elektromechanikus modelljei esetében az időt, a hőmérsékletet és a páratartalmat a forgatógombokkal tudjuk beállítani. A digitális változatokhoz hasonlóan a manuális vezérlésű sütőknél is 99 programhely áll rendelkezésre, és ezek a sütők is képesek egy elszívó ernyőt vezérelni.
A BAKERLUX sorozathoz tartozó cukrászati sütők az AIR.Plus, Steam.Plus és a DRY.Plus technológiák alkalmazásával működnek.

Az elektromos és manuális cukrászati sütőkre is 1 év garancia vonatkozik, ugyanúgy, ahogy a többi általunk forgalmazott berendezésre. Ha a honlapunkon keresztül adja le megrendelését valamelyik cukrászati sütőnkre, a listaárunkból most 5% kedvezményt adunk Önnek.

Az elektromos és manuális cukrászati sütők alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai elektromos és manuális cukrászati sütőhöz folyamatosan biztosítunk alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai elektromos és manuális cukrászati sütők javítása, szervizelése

A nagykonyhai és vendéglátóipari elektromos és manuális cukrászati sütők forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.