Cukrászati sütő - Cukrászati sütő - elektromos, digitális

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Cukrászati sütő kategórián belül a Cukrászati sütő - elektromos, digitális alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. és 5 különböző tartozék közül válogathat.

Nincs találat.
UNOX DB1044 SPRAY&Rinse tisztítószer

24 090 Ft + ÁFA

UNOX XEBDC-01EU-C Decktop digitális sütő Master.Touch kontrollal

738 030 Ft + ÁFA

UNOX XEBDC-02EU-C Decktop digitális sütő Master.Touch kontrollal

821 250 Ft + ÁFA

UNOX XR 168 Nyitott magas állvány

124 830 Ft + ÁFA

UNOX XR 727 Tálca tartó sín

34 675 Ft + ÁFA

Cukrászati sütő – elektromos, digitális

Az elektromos és digitális cukrászati sütők a cukrászati sütő kategóriához tartoznak. Az elektromos és digitális cukrászati sütők mellett a többi cukrászati sütő kategóriába sorolandó berendezésünket is kimondottan jó áron lehet nálunk megvásárolni – Cukrászati sütők – elektromos, digitális „Mind Maps”, Cukrászati sütők - gázos, manuális, Cukrászati sütők - elektromos, manuális, Statikus sütők, Cukrászati sütők - gázos, digitális és Cukrászati sütők - MIND.Maps BIG. Az elektromos és digitális cukrászati sütőket kimondottan ajánljuk szállodai, cukrászdai, éttermi és egyéb nagykonyhai felhasználásra.

Cégünk az elektromos és digitális cukrászati sütők kategóriában csak UNOX BAKERLUX márkájú sütőket értékesít.  A BAKERLUX sorozat digitális programozható modelljei elektronikus vezérlésűek; a hőmérsékletet, az időt és a páratartalmat digitálisan tudjuk szabályozni. A sütők 99 programhellyel rendelkeznek és képesek egy elszívó ernyőt is vezérelni. A gépek robosztus, dupla üvegezésű ajtószerkezetet kaptak, és az UNOX minimum 1.000.000 nyitást garantál bármilyen meghibásodás nélkül. A BAKERLUX sorozathoz tartozó digitális és manuális cukrászati sütők is a Steam.Plus, AIR.Plus és a DRY.Plus technológiák alkalmazásával működnek.

Minden termékünkre, így többek között az elektromos és digitális cukrászati sütőkre is 1 év garanciát kapnak vásárlóink és partnereink. Amennyiben a honlapunkon keresztül vásárolja meg a kiválasztott cukrászati sütőt, most a listaárunkból 5% kedvezményt adunk Önnek.

Az elektromos és digitális cukrászati sütők alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai elektromos és digitális cukrászati sütőhöz folyamatosan biztosítunk alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai elektromos és digitális cukrászati sütők javítása, szervizelése

A nagykonyhai és vendéglátóipari elektromos és digitális cukrászati sütők forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.