Megújult az Erzsébet-tábor konyhája
A zánkai Erzsébet-tábor étterme és konyhája 2021-ben tágas terekkel és modern konyhatechnológiával éledt újjá. Az étterem befogadóképessége 4000 főre nőtt, a napi étkezések a korábbi egy szint helyett már két szinten valósulhatnak meg.
A Skill Trade feladata volt a tábor teljeskörű konyhatechnológiai tervezése és kivitelezése. A tábor lakóinak kiszolgálására megterveztünk egy elektromos konyhát és két büfét is, illetve a tábor területén kialakítottunk egy kisboltot. Egy ilyen feladat hatalmas szakmai kihívás, a megvalósításon a teljes csapatunk együtt dolgozott.
Fotó: Csordás Ádám
A kialakított terek:
- Büfé
- Büfé raktár
- Fogyasztói edény mosogató
- Tálaló
- Feketeedény mosogató
- Főzőkonyha
- Gluténmentes konyha
- Tésztakonyha
- Hidegkonyha
- Húselőkészítő
- Zöldségelőkészítő
- Földesáru raktár
- Szárazáru raktár
- Fogyóeszköz raktár
- Személyzeti étkező
- Mélyhűtőkamra
Fotó: Csordás Ádám
Gépek és berendezések beszerzésével, konyhatechnológiai terv készítéssel, kivitelezéssel vagy bármilyen szakmai kérdéssel kapcsolatban, keress minket bátran e-mailen vagy telefonon: skill@skilltrade.hu // + 36 1 221 3653.
Fotó: Csordás Ádám