Megújult az Erzsébet-tábor konyhája

A zánkai Erzsébet-tábor étterme és konyhája 2021-ben tágas terekkel és modern konyhatechnológiával éledt újjá. Az étterem befogadóképessége 4000 főre nőtt, a napi étkezések a korábbi egy szint helyett már két szinten valósulhatnak meg.

A Skill Trade feladata volt a tábor teljeskörű konyhatechnológiai tervezése és kivitelezése. A tábor lakóinak kiszolgálására megterveztünk egy elektromos konyhát és két büfét is, illetve a tábor területén kialakítottunk egy kisboltot. Egy ilyen feladat hatalmas szakmai kihívás, a megvalósításon a teljes csapatunk együtt dolgozott.

 

Fotó: Csordás Ádám

A kialakított terek:

  • Büfé
  • Büfé raktár
  • Fogyasztói edény mosogató
  • Tálaló
  • Feketeedény mosogató
  • Főzőkonyha
  • Gluténmentes konyha
  • Tésztakonyha
  • Hidegkonyha
  • Húselőkészítő
  • Zöldségelőkészítő
  • Földesáru raktár
  • Szárazáru raktár
  • Fogyóeszköz raktár
  • Személyzeti étkező
  • Mélyhűtőkamra

 

 

 

Fotó: Csordás Ádám

Gépek és berendezések beszerzésével, konyhatechnológiai terv készítéssel, kivitelezéssel vagy bármilyen szakmai kérdéssel kapcsolatban, keress minket bátran e-mailen vagy telefonon: skill@skilltrade.hu // + 36 1 221 3653.

Fotó: Csordás Ádám