Megnyitott az RM Gastro új csehországi gyára

Hétvégén kiemelt partnerünk, az RM Gastro új gyárépületének megnyitóján jártunk. A nyitóeseményre a világ minden tájáról érkeztek vendégek: Olaszországból, Spanyolországból, Franciaországból, Izraelből és Sri Lankáról is felsorakoztak konyhaipari partnerek.

A több mint 20 éves múlttal rendelkező csehországi RM GASTRO – akit mára Európa egyik piacvezető nagykonhyai eszközöket gyártó vállalataként tartanak számon – a professzionális sütőberendezések széles választékát kínálja a gyorséttermek, a pizzériák, a kávézók, vagy a közétkeztetés dolgozói számára.

A cég termékkínálatában megtalálhatóak a nagykonyhai tűzhelyek, sütők, főzőüstök, olajsütők, grill készülékek, melegentartók, illetve egyéb nagykonyhai berendezések, amik mind elérhetőek a SKill Trade kínálatában. Bővebb információért tekintse meg honlapunkat!

Az új komplexum Veselí nad Lužnicí város területén található, amely Prágától délre, kb másfél órányi autóútra helyezkedik el. A kibővített gyárépület a hatékonyabb működés első lépése, amit számos új fejlesztés követ majd az ügyfelek teljeskörű kiszolgálásának érdekében:

  • kiemelt hangsúlyt fektetnek a fejlesztésekre,
  • lerövidítik a gyártási időt, hogy gyorsabban igazolhassák vissza a megrendeléseket,
  • hatékonyabbá teszik a technológiai és egyéb folyamatokat

A gyár eredeti alapterületét kétszeresére növelték, és új megmunkálógépeket üzemeltek be, amelyek a szerelési munkálatokat nagyban megkönnyítik. Nagy újítás a raktár, amelyet teljesen automatizáltak azáltal, hogy egy több mint 10 polcrendszer magasságig kiszolgáló automata targonca-irányítási rendszert vezettek be, amelynek alkalmazásával könnyedén össze tudják válogatni az alkatrészeket. A dolgozónak gyakorlatilag csak fel kell ülniük a targoncára, az elviszi őt a megfelelő helyre, felemeli a megfelelő szinten lévő polchoz, ahonnan csak le kell emelni az összeszereléshez szükséges  alkatrészeket.

A gyárlátogatást városnéző hajókázás követett a Moldván Prágában, amelynek keretében a két tulajdonos Jan Richter és  Ladislav Mrkvička számolt be a jövőbeli tervekről.

Az RM Gastroval legközelebb a 2017. október 20-24 között megrendezésre kerülő HOST Milano kiállítás és vásár rendezvénysorozaton találkozhatunk, ahol ők is kiállítanak a több mint 2000 kiállító mellett.