UNOX BAKERLUX XL 415 Kelesztő szekrény sütőről történő vezérléssel
Cikkszám: XL 415
3 értékelés alapján) (Listaár: 488 598 Ft + ÁFA (Bruttó: 620 519 Ft)
UNOX BAKERLUX XL 415 Kelesztő szekrény sütőről történő vezérléssel
Nem rendelhető, a termék gyártása megszűnt!
A kelesztőszekrényt kizárólag a BAKERLUX cukrászati és finompékáru sütőkhöz tudjuk csatlakoztatni, és csak a sütőről tudjuk vezérelni.
A következő UNOX BAKERLUX cukrászati sütőkhöz kompatibilis:
- XB 695 "DYNAMIC" digitális elektromos cukrászati sütő,
- XB 895 "DYNAMIC" digitális elektromos cukrászati sütő
Kiolvasztást és kelesztést igénylő termékekhez használható. A kelesztés a sütést megelőző technológiai lépés. A kelesztés funkció használatakor a készülék párásít végez a kelesztő térben: a kelesztőszekrény aljában található egy vizes tálca, a tálca alatt pedig egy fűtőellenállás, ami folyamatosan melegíti a tálcát, ezáltal párologtatva a vizet. Az így keletkező vízpára pedig biztosítja kelesztéshez szükséges páratartalmat.
Termék jellemzői:
- 12 db 600 x 400 mm-es tálca befogadóképességű,
- a hőmérséklet 30-70°C között tudjuk szabályozni,
- nem önálló vezérlésű,
- a tálcaméret ugyanaz mint a vezérlést végző sütőé,
- a tálcatávolság is közel azonos,
- statikus rendszerű, nincs benne légkeverés
Partnereink tapasztalatai alapján azUNOX BAKERLUX XL 415 Kelesztő szekrényt sütőről történő vezérléssel kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, cukrászdáknak, pékségeknek és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.
Oldalunkon törekszünk a pontos és hiteles információközlésre, azonban az adatok állandó változása miatt időnként előfordulhatnak esetleges pontatlanságok. Képeink illusztrációk.
Cikkszám | XL 415 |
Szélesség | 862 mm |
Mélység | 890 mm |
Magasság | 805 mm |
Súly | 38 kg |
Teljesítmény | 2,4 kW |
Feszültség | 230 V |
Speciális | 12 tálcás, 600 x 400 mm |
Értékelés írása
Értékelés írásához kérjük lépjen be felhasználói fiókjába
Vásárlóink értékelései
Fülöp Róbert, Túrkeve - 2016.03.25
Kocsis Ágnes, Sarkad - 2016.03.03
Tímár Fanni, Gyomaendrőd - 2015.11.19