Tisztítószerek - Szanitertisztítók

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Tisztítószerek kategórián belül a Szanitertisztítók alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 15 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

Clean Center Dodacid fertőtlenítő szanitertisztító 10 liter

5 434 Ft + ÁFA

Clean Center Dodacid fertőtlenítő szanitertisztító 750 ml

703 Ft + ÁFA

Clean Center Hypo 10x fertőtlenítőszer 5 liter

2 233 Ft + ÁFA

Clean Center Prodax savas ipari tisztítószer 1 liter

1 800 Ft + ÁFA

Clean Center Prodax savas ipari tisztítószer 10 liter

14 245 Ft + ÁFA

Clean Center Qin classic toalett olaj 750 ml

1 568 Ft + ÁFA

Clean Center Riwen toalett tisztító 1 liter

846 Ft + ÁFA

Clean Center Tornado illatosító folyadék citrom 750 ml

1 197 Ft + ÁFA

Clean Center Tornado illatosító folyadék parfüm 750 ml

1 197 Ft + ÁFA

Clean Center Tornado illatosító folyadék zöldalma 750 ml

1 197 Ft + ÁFA

Clean Center Total lefolyótisztító 1 liter

1 188 Ft + ÁFA

Clean Center Vexagél vízkőoldó 1 liter

779 Ft + ÁFA

Clean Center Vexagél vízkőoldó 5 liter

3 515 Ft + ÁFA

Clean Center Vexal vízkőoldó 1 liter

755 Ft + ÁFA

Clean Center Vexal vízkőoldó 10 liter

5 980 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Szanitertisztítók

A szanitertisztítók a tisztítószerek kategóriába tartoznak. A szanitertisztítókon kívül a többi tisztítószer kategóriához tartozó tisztítószerünket is rendkívül kedvezményes áron lehet a Skill Trade-nél megvásárolni – Folyékony szappanok, Adagolók, Zsíroldók, Vízlágyítók, Felmosók, Univerzális szerek, Gépi mosogatók, Ezüsttisztítók, Mosó -és öblítőszerek, Kézi mosogatók, Felülettisztítók és Szőnyeg/Kárpittisztítók. A szanitertisztítókat elsősorban otthoni használatra ajánljuk, de használhatjuk őket akár kórházakban, iskolákban, éttermekben, óvodákban, szállodákban és egyéb nagykonyhákban is.

A szanitertisztítók kategórián belül kizárólag Clean Center márkájú tisztítószereket találunk. A higiéniai piacon lassan 20 éve jelenlévő cég tisztítószerek gyártásával és fejlesztésével foglalkozik.

A szanitertisztítók között a következő típusú tisztítószerek fordulnak elő: fertőtlenítő tisztítók, toalett tisztítók, légfrissítők, lefolyótisztítók és vízkőoldók. A toalett tisztítók úgy gátolják meg a vízkőlerakódást, hogy tartós és csillogó réteget képeznek a wc csésze belső részén, ami sok öblítésen keresztül is távol tartja a vízkövet és az egyéb szennyeződéseket. A szanitertisztítók mindegyik baktericid hatással rendelkezik.

Ha webshopunkon rendeli meg valamelyik szanitertisztítónkat, 5% kedvezményt kapnak a listaárunkból.

A vendéglátóipari berendezések alkatrész ellátása

A Skill Trade a legtöbb vendéglátóipari berendezéshez folyamatosan biztosít alkatrész ellátást. Ha utánpótlás vagy esetleg más kiszerelés érdekelné a szanitertisztítókból, vagy olyan alkatrészre lenne szüksége már meglévő nagykonyhai eszközeihez, amelyet nem talál meg webáruházunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

A Skill-Trade nagykonyhai és vendéglátóipari berendezéseinek javítása, szervizelése

A szanitertisztítók és a vendéglátóipari berendezések értékesítése mellett A Skill Trade szervizes szolgáltatást is biztosít ügyfelei számára. Meghibásodás vagy probléma esetén a cég telephelyén működő szakszervizünk, illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk végzi el a garanciális, illetve a garancián túli javításokat és az alkatrészek cseréjét.