Tisztítószerek - Felmosók

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Tisztítószerek kategórián belül a Felmosók alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 16 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

Clean Center Cleanex speciális felmosószer 1 liter

929 Ft + ÁFA

Clean Center Cleanex speciális felmosószer 10 liter

7 765 Ft + ÁFA

Clean Center Defoam habölő 750 ml

1 491 Ft + ÁFA

Clean Center Promit felmosószer 1 liter

967 Ft + ÁFA

Clean Center Promit felmosószer 10 liter

7 913 Ft + ÁFA

Clean Center Propon extra erős tisztítószer 1 liter

1 628 Ft + ÁFA

Clean Center Propon extra erős tisztítószer 10 liter

14 517 Ft + ÁFA

Clean Center Proven alaptisztító 1 liter

1 887 Ft + ÁFA

Clean Center Proven alaptisztító 10 liter

16 423 Ft + ÁFA

Clean Center Sofia felmosószer 5 liter

1 570 Ft + ÁFA

Clean Center Ultraclear higiéniai felmosószer 1 liter

827 Ft + ÁFA

Clean Center Ultraclear higiéniai felmosószer 10 liter

6 880 Ft + ÁFA

Clean Center Ultraflor felmosószer 1 liter

850 Ft + ÁFA

Clean Center Ultraflor felmosószer 10 liter

6 816 Ft + ÁFA

Clean Center Ultramatic gépi padlótisztító 1 liter

816 Ft + ÁFA

Clean Center Ultramatic gépi padlótisztító 10 liter

6 080 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Felmosók

A felmosókat a tisztítószerek kategóriába soroljuk. A felmosókon kívül a többi tisztítószer kategóriához tartozó tisztítószerünket is nagyon kedvező áron lehet nálunk megvásárolni – Univerzális szerek, Gépi mosogatók, Ezüsttisztítók, Zsíroldók, Mosó -és öblítőszerek, Felülettisztítók, Adagolók, Szanitertisztítók, Folyékony szappanok, Kézi mosogatók, Szőnyeg/Kárpittisztítók és Vízlágyítók. A felmosókat elsősorban kórházaknak, éttermeknek, pizzériáknak, szállodáknak, óvodáknak, iskoláknak és egyéb nagykonyhai résztvevőknek ajánljuk.

A Skill Trade kínálatában leginkább Clean Center tisztítószerek szerepelnek. A Clean Center a magyar higiéniai piac egyik legismertebb résztvevője. A lassan 20 éve működő cég tisztító -és fertőtlenítőszereket gyárt és fejleszt.

A felmosók kategóriában sokféle termék közül lehet választani: találunk fertőtlenítő felmosószereket, általános felmosószereket, alaptisztítókat, gépi felmosószereket és habölőket is. Ezen kategórián belül is többféle kiszerelés és illat közül lehet választani. A felmosók csíkmentesen száradnak és nem hagynak nyomot a felületen. A legtöbb baktericid hatású, és a hagyományos szennyeződéseken kívül zsír -és olajfoltokat is képesek eltávolítani.  

Abban az esetben, ha webshopunkon adja le megrendelését az egyik felmosóra, a listaárunkból 5% kedvezményt adunk Önnek.

Vendéglátóipari, nagykonyhai és ipari tisztítószerek folyamatos ellátása webáruházunkban

A Skill Trade-nél a legtöbb nagykonyhai és vendéglátóipari felületre is könnyedén megtalálhatjuk a megfelelő tisztítószert. A 13 kategória közül többek között válaszhatunk a mosogatószerekből, folyékony szappanokból, mosó -és öblítőszerekből, zsíroldókból és a felmosókból is. Minden kategóriában többféle kiszerelés és illat áll rendelkezésünkre, így biztos, hogy mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb terméket. A tisztítószerekből folyamatos az utánpótlás, így a megrendeléstől számítva pár napon belül már az öné lehet a kiválasztott termék. Folyamatosan bővülő termékkínálatunkat érdemes figyelemmel kísérni, hogy ne maradjon le az újdonságokról.