Tavaszi ajánlataink
nagykonyhai és ipari hűtéstechnika

A közelgő tavaszi és nyári időszak elképzelhetetlen lenne a hangulatos teraszok nélkül. A könnyebb fogások és finomságok elkészítéséhez és tárolásához elengedhetetlen hűtéstechnikai berendezéseket még be tudja szerezni a Skill Trade webshopjából.

Hűtőszekrények
(listaár: 275 800 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 262 010 Ft + ÁFA-tól

A hűtőszekrényekben található ventilációs hűtő rendszer biztosítja az egyenletes hőmérsékletet, ezáltal garantálva az ételek számára megfelelő körülményeket. A hűtők kívül-belül rozsdamentes acél burkolattal rendelkeznek, kivehető GN 2/1 méretű rácspolcaik vannak, zárható rozsdamentes ajtóval és szintezhető lábakkal felszereltek. A leolvasztás és a kondenzvíz elvezetés automatikusan történik, a termosztát pedig elektronikus vezérlésű.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Most 5 % kedvezmény a listaárunkhoz képest!

Webáruházunkban történő megrendelés esetén az összes termékre azonnali 5 % kedvezményt adunk listaárunkhoz képest!

Fagyasztószekrények
(listaár: 370 700 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 352 165 Ft + ÁFA-tól

A fagyasztószekrényekben is ugyanúgy ventilációs hűtő rendszerrel biztosítjuk az ételek számára egyenletes hőmérsékletet, garantálva ezzel a megfelelő körülményeket is. A fagyasztószekrények burkolata kívül-belül rozsdamentes, a belső sarkok lekerekítettek, így könnyen tisztíthatóak, a leolvasztás és a kondenzvíz elvezetése automatikusan történik. Az élelmiszereket kivehető GN 2/1-es rácspolcokra tudjuk pakolni. Zárható, tömör vagy osztott ajtóval vannak felszerelve, a lábak szintezhetőek, hogy a kívánt magasságot be tudjuk állítani.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Hűtött munkaasztalok
(listaár: 299 000 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 284 050 Ft + ÁFA-tól

A hűtött munkaasztalok egyfelől a konyhai feladatokhoz biztosítanak munkafelületet, másfelől hűtőkamrával is rendelkeznek, hogy az alacsonyabb hőmérsékletet igénylő élelmiszereket tárolni tudjuk bennük. Helytakarékosak és minimalizálják a feladatok közötti időt. Létezik olyan, ami csak ajtóval felszerelt, de léteznek fiókos változatok is. Ventilációs hűtő rendszer biztosítja az ételek számára szükséges egyenletes hőmérsékletet. A fagyasztószekrény kívül-belül rozsdamentes acél burkolatú, GN 1/1-es rácspolccal és csúsztató sínnel rendelkezik, valamint elektronikus termosztát és automatikus leolvasztás és kondenzvíz elvezetés jellemzi.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Nem találta meg amit keresett?

A könnyed tavaszi / nyári kerti ebédekhez, fröccsös vacsorákhoz szükséges egyéb eszközök, készülékek beszerzésért látogassa meg oldalunkat.

Tovább a Skill Trade webshopjára