Tavaszi ajánlataink
nagykonyhai és ipari snack készülékek

A közelgő tavaszi és nyári időszak elképzelhetetlen lenne a hangulatos teraszok nélkül. A könnyebb fogások és finomságok elkészítéséhez elengedhetetlen snack berendezéseket még be tudja szerezni a Skill Trade webshopjából.

Kontakt grillek
(listaár: 90 252 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 85 739 Ft + ÁFA-tól

A Skill Trade által forgalmazott kontaktgrillek mindegyike asztali készülék, a gépek elektromos árammal üzemelnek és 300°C-ig állítható termosztáttal felszereltek. A kontaktgrillek rozsdamentes speciális vasból készült sütőfelülettel rendelkeznek, a kívánt sütési hőmérsékletet 50-300°C között tudjuk beállítani a manuális hőfokszabályozók segítségével. Kínálatunkban megtalálják a sima, bordázott és üvegkerámiás sütőfelületű termékeket, valamint az egy és két fedlapos eszközöket is.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Most 5 % kedvezmény a listaárunkhoz képest!

Webáruházunkban történő megrendelés esetén az összes termékre azonnali 5 % kedvezményt adunk listaárunkhoz képest!

Rostlapok
(listaár: 38 600 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 36 670 Ft + ÁFA-tól

A snack kategóriás rostlapok használatával minimális mennyiségű zsír hozzáadásával is el tudjuk készíteni az ételeket, ráadásul nagyon rövid idő alatt. Akár egy időben süthetjük meg a húsokat, halakat, kolbászféléket és a pirítóst is. A kontaktgrillekhez hasonlóan a rostlapok is asztali készülékek és elektromos árammal üzemelnek. Rozsdamentes acél külső burkolattal és rozsdamentes speciális vasból készült sütőfelülettel rendelkeznek, valamint zsírgyűjtő fiókkal is fel vannak szerelve. Kínálatunkban itt is megtalálhatóak a sima és bordázott sütőfelületű készülékek.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

TEC1 Palacsintasütő
(listaár: 62 300 Ft + ÁFA)
Webshop ár: 59 185 Ft + ÁFA

Palacsintasütőink öntöttvas sütőlappal és rozsdamentes acél burkolattal rendelkeznek, a hőmérsékletet 3 sütési fokozaton keresztül tudjuk beállítani 50-270°C között. A sütőlapok nagyon gyorsan felmelegszenek. Kínálatunkban egy vagy két sütőlappal rendelkező palacsintasütőket találnak, a sütőlapok átlagosan 35-40 cm méretűek.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Nem találta meg amit keresett?

A könnyed tavaszi / nyári kerti ebédekhez, fröccsös vacsorákhoz szükséges egyéb eszközök, készülékek beszerzésért látogassa meg oldalunkat.

Tovább a Skill Trade webshopjára