Tavaszi ajánlataink
nagykonyhai és ipari edények, kések

A közelgő tavaszi és nyári időszak elképzelhetetlen lenne a hangulatos teraszok nélkül. A könnyebb fogások és finomságok elkészítéséhez elengedhetetlen edényeket és késeket még be tudja szerezni a Skill Trade webshopjából.

Serpenyők
(listaár: 2 450 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 2 328 Ft + ÁFA-tól

Az indukciós tűzhelyekhez is kiválóan alkalmas serpenyőink alumíniumból készültek, műanyag nyéllel és tapadásmentes teflon bevonattal rendelkeznek, könnyen tisztíthatóak, nem tartalmaznak káros anyagot és a teflon bevonatuknak köszönhetően már minimális olaj hozzáadásával is elkészíthetjük az étlapon szereplő ételeket. Különböző méretben kaphatóak, azonban kizárólag piros színben érhetőek el. Az indukciós tűzhelyeken kívül használhatjuk még gáz -és elektromos tűzhelyeken, illetve kerámialapos tűzhelyeken is.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Wok serpenyők
(listaár: 3 280 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 3 116 Ft + ÁFA-tól

A WOK serpenyőink kivétel nélkül edzett szénacélból készültek, amelynek köszönhetően tökéletes hőelvezetési tulajdonsággal rendelkeznek. Ez a garancia arra, hogy biztosítani tudják azt a magas hőfokot, amely elengedhetetlen az egészséges ízek elkészítéséhez. A WOK-ban készült ételek állaga roppanós marad, az ízük pedig zamatosabb lesz. Kínálatunkban megtalálja a szénacél, a bakelit és a fa nyelű WOK serpenyőket is.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Most 5 % kedvezmény a listaárunkhoz képest!

Webáruházunkban történő megrendelés esetén az összes termékre azonnali 5 % kedvezményt adunk listaárunkhoz képest!

Alumínium serpenyők
(listaár: 2 580 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 2 451 Ft + ÁFA-tól

Az alumínium serpenyőink is tapadásmentes teflon bevonattal rendelkeznek, mely bevonatnak köszönhetően már minimális olaj hozzáadásával is elkészíthetjük az étlapon szereplő ételeket. Mindegyik serpenyő 4,5 - 5 mm falvastagságú alumíniumból készült, szegecselt nyelű, könnyen tisztítható és nem tartalmaz káros anyagot. Az alumínium serpenyőink is számtalan méretben kaphatóak, azonban csak ezüst színben érhetőek el. Felhasználásukat tekintve gáz -és elektromos tűzhelyekhez, illetve kerámialapos tűzhelyekhez javasoljuk.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Kések
(listaár: 2 950 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 2 803 Ft + ÁFA-tól

Késeinket séfeknek, szakácsoknak és a gasztronómiában jártas háziasszonyoknak ajánljuk elsősorban. A német gyártmányú rozsdamentes acél pengének, és a Derlin cég által gyártott, DuPont márkájú szegecselt műanyag nyélnek köszönhetően kiemelkedő minőségű késeket értékesítünk. A sokféle konyhai felhasználási területhez igazodva ajánljuk különböző típusú késeinket: ívelt hámozókés, filézőkés, húsvilla, csontozókés, kenyérvágó kés, Santoku kés, séf kés, Usuba kés, zöldségkés. Mindegyik kés markolata kényelmes, és biztonságos fogást ad.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Nem találta meg amit keresett?

A könnyed tavaszi / nyári kerti ebédekhez, fröccsös vacsorákhoz szükséges egyéb eszközök, készülékek beszerzésért látogassa meg oldalunkat.

Tovább a Skill Trade webshopjára