Szeletelőgép - Automata szeletelőgép

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Szeletelőgép kategórián belül az Automata szeletelőgép alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 5 féle különböző nagykonyhai termék és 3 különböző tartozék közül válogathat.

Ma-Ga A2 812 Automata Szeletelőgép

1 058 786 Ft + ÁFA

Ma-Ga A2 812T Automata Szeletelőgép

1 102 198 Ft + ÁFA

Ma-Ga A912 Automata Szeletelőgép

1 507 262 Ft + ÁFA

Ma-Ga S2 712T Automata szeletelőgép

843 965 Ft + ÁFA

SS-A300 Automata szeletelőgép 300 mm tárcsaátmérővel

504 450 Ft + ÁFA

Ma-Ga 300 Körkés

41 815 Ft + ÁFA

Ma-Ga 300T Teflonos körkés

55 541 Ft + ÁFA

Ma-Ga Élezőkő és tartószerkezet

6 065 Ft + ÁFA

Automata szeletelőgépek

Az automata szeletelőgépek az ipari és nagykonyhai szeletelőgépek kategóriába tartoznak. A manuális szeletelőgépekhez képest szebb és jobb minőségben dolgoznak, és nagy sebességgel tudják előállítani a kívánt szeletelt mennyiséget. Árban költségesebbek, viszont hatékonyabbak is. Kifejezetten ajánljuk hentesüzletek, húsboltok, szállodák és éttermek részére, ahol fontos a nagyobb teljesítmény és a precízebb munkavégzés. 

Az automata szeletelőgépek szinte minden egyes felülete más anyagból készül. A szeletelendő áruval érintkező részek rozsdamentes acélból, míg a védőberendezések és a váz öntvények eloxált alumíniumból vannak.

Az automata szeletelőgépek elektronikus szeletszámlálóval vannak ellátva, ennek köszönhetően amikor elérjük a kívánt és előre beállított szeletszámot, a szeletelőgép automatikusan leáll. A szeletelőgépek csendes és üzembiztos működését a nagyteljesítményű motor biztosítja.

Az automata szeletelőgépek egyaránt alkalmasak kenyérfélék, zöldségek, húsok és akár gyümölcsök szeletelésére is.

Lengyel és ázsiai gyártóink automata szeletelőgépeit 1 éves garanciával kínáljuk webáruházunkban.

Az automata ipari szeletelőgépek alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai automata szeletelőgépünkhöz biztosítunk folyamatos alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai automata szeletelőgépek javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari automata szeletelőgépek forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.