Sütőlemezek - Gránitzománc tepsi

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Sütőlemezek kategórián belül a Gránitzománc tepsi alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 9 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

TG Em 1 Gránitzománc bevonatú sütőtepsi

5 643 Ft + ÁFA

TG Em 2 Gránitzománc bevonatú sütőtepsi

6 270 Ft + ÁFA

TG Em 3 Gránitzománc bevonatú sütőtepsi

6 897 Ft + ÁFA

TG Em 4 Gránitzománc bevonatú sütőtepsi

8 151 Ft + ÁFA

TG Em 5 Gránitzománc bevonatú sütőtepsi

9 405 Ft + ÁFA

TG Em 6 Gránitzománc bevonatú sütőtepsi

10 346 Ft + ÁFA

TG Em 7 Gránitzománc bevonatú sütőtepsi

4 703 Ft + ÁFA

TG Em 8 Gránitzománc bevonatú sütőtepsi

5 643 Ft + ÁFA

TG Em 9 Gránitzománc bevonatú sütőtepsi

5 957 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Gránitzománc tepsi

A gránitzománc tepsiket a sütőlemezek kategóriába soroljuk. A gránitzománc tepsik mellett a többi sütőlemez kategóriához tartozó sütőlapunkat is rendkívül kedvező áron lehet nálunk beszerezni – Speciális sütőlapok, 600 x 400 mm sütőlemezek, GN 2/3-os sütőlapok és 460 x 330 mm sütőlemezek. A gránitzománc tepsiket elsősorban éttermeknek, bisztróknak, szállodáknak, pizzériáknak és egyéb nagykonyhai szereplőknek ajánljuk.

A gránitzománc tepsik kilencféle méretben elérhetőek a kínálatunkban. A gránitzománc sütőtepsik kiválóan alkalmasak szelethúsok és pecsenyék sütésére. Mindegyik tepsi kompatibilis az UNOX gasztronómiai sütőkhöz. Találunk GN 1/1, GN 2/1, GN 2/3 méretű tepsiket a webshopunkban. Az összes tepsi gránitzománc bevonattal rendelkezik, és szögletes kialakítású.

A kínálatunkban szereplő összes eszközre, így a gránitzománc tepsikre is 1 év garanciát adunk minden vásárlónknak. Amennyiben a webshopunkon keresztül rendelne gránitzománc tepsit, most 5% kedvezményt adunk a listaárunkból.

A vendéglátóipari berendezések alkatrész ellátása

A Skill Trade a legtöbb vendéglátóipari berendezéshez folyamatosan biztosít alkatrész ellátást. Ha utánpótlás vagy esetleg más méret érdekelné a gránitzománc tepsikből, vagy olyan alkatrészre lenne szüksége már meglévő nagykonyhai eszközeihez, amelyet nem talál meg webáruházunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

A Skill-Trade nagykonyhai és vendéglátóipari berendezéseinek javítása, szervizelése

A gránitzománc tepsik és a vendéglátóipari berendezések értékesítése mellett A Skill Trade szervizes szolgáltatást is biztosít ügyfelei számára. Meghibásodás vagy probléma esetén a cég telephelyén működő szakszervizünk, illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk végzi el a garanciális, illetve a garancián túli javításokat és az alkatrészek cseréjét.