Snack készülék - Toaster

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Snack készülék kategórián belül a Toaster alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 7 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

ETS-4 4 szeletes toaster

34 162 Ft + ÁFA

ETS-6 6 szeletes toaster

43 586 Ft + ÁFA

RM Gastro TO 920 GH Toaster

52 500 Ft + ÁFA

helyett

46 126 Ft + ÁFA

RM Gastro TO 930 GH Toaster

59 400 Ft + ÁFA

helyett

52 212 Ft + ÁFA

RM Gastro TO 940 GH Toaster

76 100 Ft + ÁFA

helyett

66 947 Ft + ÁFA

RM Gastro TO 960 G Toaster

65 600 Ft + ÁFA

helyett

57 658 Ft + ÁFA

RM Gastro TO 960 GH Toaster

80 900 Ft + ÁFA

helyett

71 111 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Toaster

A toastereket a snack készülékek kategóriába soroljuk. A toastereket vásárlóink ugyanolyan kedvező áron tudják beszerezni, mint a többi snack készüléket – kontaktgrillek, rostlapok, szalamanderek, elektromos- és gáztűzhelyek, főzőzsámolyok, tésztafőzők, hot-dog készülékek, palacsintasütők, melegentartók, bemutató vitrinek, melegentartó vitrinek, rozsdamentes termékek, fűszertartós polcok és állványok. A toastereket elsősorban bisztróknak, éttermeknek, büféknek és szállodáknak ajánljuk.

A toastereket aszerint tudjuk csoportosítani, hogy hány szinten tudunk bennük melegszendvicset vagy pirítóst készíteni. Ezek alapján egy és két szintes toaster gépeket különböztetünk meg.

Honlapunkon a termékeinkre, és így a toasterekre is 1 éves garanciát vállalunk. A Skill-Trade Kft. a toaster kategóriában cseh és ázsiai gyártók berendezéseit értékesíti.  

A toasterek kivétel nélkül asztali kialakításúak, elektromos árammal üzemelnek, illetve rozsdamentes acél házzal és quartz fűtőbetéttel vannak felszerelve. Az összes készülék 0-15 perces időzítővel rendelkezik, a sarkok pedig le vannak kerekítve, hogy könnyebben lehessen tisztán tartani őket. Attól függően, hogy egy vagy két szintes a toasterünk, egy vagy két darab ráccsal rendelkeznek a gépek.

A Toasterek alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai toasterhez biztosítunk folyamatos alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai Toasterek javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari toasterek forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.