Snack készülék - Rozsdamentes termék

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Snack készülék kategórián belül a Rozsdamentes termék alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 7 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

Clean Center Eroplus tisztítószer gőzpárolóhoz 5 liter

9 380 Ft + ÁFA

Clean Center Propon extra erős tisztítószer 1 liter

1 900 Ft + ÁFA

RM Gastro KOB 1 Térdkaros csaptelep

45 238 Ft + ÁFA

RM Gastro UM 01 Rozsdamentes fali kézmosó

34 277 Ft + ÁFA

RM Gastro UM 10 Rozsdamentes fali kézmosó

41 738 Ft + ÁFA

RM Gastro UM 11 Rozsdamentes fali kézmosó

74 617 Ft + ÁFA

RM Gastro UM 43 + KOB 3 Rozsdamentes fali kézmosó térdkaros csapteleppel

90 706 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Rozsdamentes termék

A rozsdamentes termékeket a snack készülékek kategóriába soroljuk. Amennyiben valamelyik rozsdamentes termékünket szeretné megvásárolni, javasoljuk, hogy a webshopunkon keresztül adja le megrendelését, hiszen most 5% kedvezményt adunk a listaárunkból minden kedves vásárlónknak. De ha más snack készüléket szeretne rendelni – elektromos- és gáztűzhelyek, melegentartók, melegentartó vitrinek, bemutató vitrinek, hot-dog készülékek, toasterek, tésztafőzők, főzőzsámolyok, palacsintasütők, állványok, fűszertartós polcok, szalamanderek, kontaktgrillek és rostlapok – ugyanúgy él a kedvezmény. A rozsdamentes termékeket elsősorban szállodáknak, kórházaknak, éttermeknek és egyéb nagykonyhai tevékenységet folytató szereplőknek ajánljuk.

A rozsdamentes termékekhez a fali kézmosókat és a térdkaros csaptelepeket soroljuk. A fali kézmosók esetében van olyan, ami falra szerelhető, és létezik olyan is, amihez csaptelep is tartozik.

Webshopunkban a rozsdamentes termékekre és a többi termékünkre is 1 éves garanciát vállalunk. Cégünk csak a cseh illetőségű RM Gastro rozsdamentes termékeit értékesíti.

A rozsdamentes termékek kivétel nélkül rozsdamentes acélból készültek és 1,2 mm vastag lemezből állnak. A falra rögzíthető fali kézmosókat rögzítő konzolok segítségével tudjuk felszerelni.

A Rozsdamentes termékek alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai rozsdamentes termékünkhöz biztosítunk folyamatos alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai Rozsdamentes termékek javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari rozsdamentes termékek forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.