Snack készülék - Állvány

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Snack készülék kategórián belül a Állvány alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 8 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

RM Gastro PO 30 Nyitott állvány

50 200 Ft + ÁFA

helyett

44 089 Ft + ÁFA

RM Gastro PO 30/M Nyitott állvány

61 800 Ft + ÁFA

helyett

54 367 Ft + ÁFA

RM Gastro PO 40 Nyitott állvány

51 400 Ft + ÁFA

helyett

45 147 Ft + ÁFA

RM Gastro PO 40/M Nyitott állvány

66 000 Ft + ÁFA

helyett

58 046 Ft + ÁFA

RM Gastro PO 60 Nyitott állvány

56 900 Ft + ÁFA

helyett

50 061 Ft + ÁFA

RM Gastro PO 60/M Nyitott állvány

73 000 Ft + ÁFA

helyett

64 188 Ft + ÁFA

RM Gastro PO 80 Nyitott állvány

62 900 Ft + ÁFA

helyett

55 282 Ft + ÁFA

RM Gastro PO 80/M Nyitott állvány

73 000 Ft + ÁFA

helyett

64 188 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Állvány

Az állványokat a snack készülékek kategóriába soroljuk. Ha a webshopunkon keresztül rendeli meg a terméket, a listaárunkból 5 % kedvezményt adunk Önnek, csakúgy, mint a többi snack készülékünkből – kontaktgrillek, rostlapok, palacsintasütők, toasterek, Hot-dog készülékek, szalamanderek, főzőzsámolyok, elektromos- és gáztűzhelyek, tésztafőzők, rozsdamentes termékek, melegentartó vitrinek, bemutató vitrinek, melegentartók és fűszertartós polcok - és egyéb termékünkből. Az állványokat elsősorban kórházaknak, szállodáknak, éttermeknek, büféknek, bisztróknak és egyéb nagykonyhai szereplőknek ajánljuk.

A snack kategóriába sorolt állványokat aszerint csoportosíthatjuk, hogy lábakon vagy kerekeken állnak. A lábak minden esetben állítható magasságúak, a 4 db kerékből viszont 2 db mindig fékezhető.

Webshopunkban az állványokra és minden egyéb más termékre is 1 éves garanciát vállalunk. Az állványok kategóriában csak RM Gastro márkájú termékeket találunk. A cseh cég szállodáknak, éttermeknek, pizzériáknak és egyéb vendéglátóipari szereplőknek gyárt snack készülékeket és nagykonyhai főzősorokat.

Az állványok kivétel nélkül rozsdamentes acélszerkezetűek, vagy lábakon, vagy kerekeken állnak, és mindegyik rendelkezik 1 db polccal. A következő berendezésekhez kompatibilisek: elektromos rostlap, gázüzemű rostlap, multifunkcionális rostlap, lávaköves rostlap, melegentartó Bain-Marie.

Az Állványok alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai állványhoz biztosítunk folyamatos alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai Állványok javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari állványok forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.