Rostlap - Gázos rostlap

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Rostlap kategórián belül a Gázos rostlap alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 12 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

RM Gastro FTH 30 G Gázüzemű rostlap

137 572 Ft + ÁFA

RM Gastro FTH 60 G Gázüzemű rostlap

240 171 Ft + ÁFA

RM Gastro FTH 90 G Gázüzemű rostlap

384 738 Ft + ÁFA

RM Gastro FTHC 30 G Gázüzemű rostlap

167 887 Ft + ÁFA

RM Gastro FTHC 60 G Gázüzemű rostlap

291 468 Ft + ÁFA

RM Gastro FTHC 90 G Gázüzemű rostlap

454 693 Ft + ÁFA

RM Gastro FTHR 60 G Gázüzemű rostlap

254 162 Ft + ÁFA

RM Gastro FTHR 90 G Gázüzemű rostlap

417 382 Ft + ÁFA

RM Gastro FTHRC 60 G Gázüzemű rostlap

296 130 Ft + ÁFA

RM Gastro FTHRC 90 G Gázüzemű rostlap

487 337 Ft + ÁFA

RM Gastro FTR 30 G Gázüzemű rostlap

160 892 Ft + ÁFA

RM Gastro FTRC 30 G Gázüzemű rostlap

191 203 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Gázos rostlap

A gázos rostlapokat a rostlap kategóriába soroljuk. A gázos rostlapokat ugyanúgy, mint a többi rostlap kategóriába sorolandó készülékünket most rendkívül kedvező áron lehet megvásárolni – lávaköves rostlapok, elektromos rostlapok és a hozzájuk tartozó semleges elemek. A gázos rostlapokat főként szállodáknak, büféknek, éttermeknek, bisztróknak, gyorséttermeknek és egyéb nagykonyhai résztvevőknek ajánljuk.

Minden termékünkre, így a gázos rostlapokra is 1 éves garanciát vállalunk. Árukínálatunkban kizárólag a cseh RM Gastro gázos rostlapjai találhatóak meg. A cég a rostlapokon kívül még snack berendezések és nagykonyhai főzősorok előállításával foglalkozik. Gépeit a legkülönbözőbb nagykonyhai szereplőknek gyártja.

A gázos rostlapok ugyanúgy öntöttvas sütőfelülettel rendelkeznek, mint az elektromos változatok. Tulajdonképpen a legkülönbözőbb húsféléket és halakat sütésére is alkalmas, és mindent süthetünk akár egyszerre is. A rostlapok nagy előnye, hogy használatukhoz már minimális mennyiségű zsiradék elegendő, így rendkívül egészséges ételeket varázsolhatunk az asztalra. A honlapunkon ugyanúgy megtalálhatóak a bordázott és a sima felülettel kialakított rostlapok, és a szimpla és dupla gázos rostlapok is. A gázos készülékek minden esetben piezzo gyújtással működnek.

Ha vadonatúj gázos rostlapját a webshopunkon keresztül rendeli meg, most 5% kedvezményt adunk minden vásárlónknak a listaárunkból.

A gázos rostlapok alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai gázos rostlaphoz biztosítunk folyamatos alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai gázos rostlapok javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari gázos rostlapok forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.