Pizzakemence - Állványok pizzakemencéhez

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Pizzakemence kategórián belül a Állványok pizzakemencéhez alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 32 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

RM Gastro ES 12 Állvány pizzakemencéhez

104 755 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 12L Állvány pizzakemencéhez

104 755 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 18 Állvány pizzakemencéhez

127 385 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 4 Állvány pizzakemencéhez

90 520 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 6 Állvány pizzakemencéhez

100 010 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 6L Állvány pizzakemencéhez

100 010 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 8 Állvány pizzakemencéhez

90 520 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 9 Állvány pizzakemencéhez

127 385 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 12 Állvány pizzakemencéhez

86 140 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 12L Állvány pizzakemencéhez

86 140 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 18 Állvány pizzakemencéhez

110 595 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 4 Állvány pizzakemencéhez

76 285 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 6 Állvány pizzakemencéhez

86 140 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 6L Állvány pizzakemencéhez

86 140 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 8 Állvány pizzakemencéhez

76 285 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 9 Állvány pizzakemencéhez

110 595 Ft + ÁFA

RM Gastro ESNT 12 Állvány pizzakemencéhez

76 285 Ft + ÁFA

RM Gastro ESNT 12L Állvány pizzakemencéhez

76 285 Ft + ÁFA


Nincs találat.

Állvány pizzakemencéhez

A pizzakemencékhez való állványokat a pizzakemence kategóriába soroljuk. Az állványokat, illetve az összes többi pizzakemence kategóriához tartozó termékünket – statikus sütők, egyaknás pizzakemencék, kétaknás pizzakemencék – is nagyon kedvező áron lehetséges megvásárolni. A pizzakemencékhez alkalmas állványokat elsősorban pizzériáknak, szállodáknak és minden olyan nagykonyhai résztvevőnek ajánljuk, ahol pizzakemence is van a konyhán.

A pizzakemence kategóriához tartozó állványokat aszerint tudjuk csoportosítani, hogy festett vagy inox acélszerkezettel rendelkeznek-e. Mindkét kivitel esetében számtalan méretben találunk állványokat, igazodva az egyaknás és a kétaknás pizzakemencék méreteihez. Minden pizzakemencéhez tartozó állványunk alsó polccal van felszerelve, mely polcok kiválóan alkalmasak kisebb dolgok tárolására.

A honlapunkon megtalálható pizzakemencékhez tartozó állványokra és minden más termékünkre is 1 év garanciát adunk. Az állványainkat illetően csak RM Gastro termékek értékesítésével foglalkozunk. A cseh vállalat már hosszú évek óta foglalkozik nagykonyhai főzősorok és snack eszközök gyártásával, mely berendezéseit elsősorban éttermeknek, szállodáknak és pizzériáknak állítja elő.

Ha pizzakemencéhez szeretne állványt vásárolni, minden esetben javasoljuk a webshopos megrendelést, mert így 5% kedvezményt tudunk adni a listaárunkból.

Az Állványok alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai állványhoz biztosítunk folyamatos alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai Állványok javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari állványok forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.