Pizzakemence - Állvány

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Pizzakemence kategórián belül a Állvány alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 32 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

RM Gastro ES 12 Állvány pizzakemencéhez

78 404 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 12L Állvány pizzakemencéhez

78 404 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 18 Állvány pizzakemencéhez

98 753 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 4 Állvány pizzakemencéhez

70 623 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 6 Állvány pizzakemencéhez

78 404 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 6L Állvány pizzakemencéhez

78 404 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 8 Állvány pizzakemencéhez

70 623 Ft + ÁFA

RM Gastro ES 9 Állvány pizzakemencéhez

98 753 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 12 Állvány pizzakemencéhez

70 623 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 12L Állvány pizzakemencéhez

70 623 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 18 Állvány pizzakemencéhez

90 673 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 4 Állvány pizzakemencéhez

62 543 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 6 Állvány pizzakemencéhez

70 623 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 6L Állvány pizzakemencéhez

70 623 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 8 Állvány pizzakemencéhez

62 543 Ft + ÁFA

RM Gastro ESN 9 Állvány pizzakemencéhez

90 673 Ft + ÁFA

RM Gastro ESNT 12 Állvány pizzakemencéhez

62 543 Ft + ÁFA

RM Gastro ESNT 12L Állvány pizzakemencéhez

62 543 Ft + ÁFA


Nincs találat.

Állvány

Az állványokat a snack készülékek kategóriába soroljuk. Ha a webshopunkon keresztül rendeli meg a terméket, a listaárunkból 5 % kedvezményt adunk Önnek, csakúgy, mint a többi snack készülékünkből – kontaktgrillek, rostlapok, palacsintasütők, toasterek, hot-dog készülékek, szalamanderek, főzőzsámolyok, elektromos- és gáztűzhelyek, tésztafőzők, rozsdamentes termékek, melegentartó vitrinek, bemutató vitrinek, melegentartók és fűszertartós polcok - és egyéb termékünkből. Az állványokat elsősorban kórházaknak, szállodáknak, éttermeknek, büféknek, bisztróknak és egyéb nagykonyhai szereplőknek ajánljuk.

A snack kategóriába sorolt állványokat aszerint csoportosíthatjuk, hogy lábakon vagy kerekeken állnak. A lábak minden esetben állítható magasságúak, a 4 db kerékből viszont 2 db mindig fékezhető.

Webshopunkban az állványokra és minden egyéb más termékre is 1 éves garanciát vállalunk. Az állványok kategóriában csak RM Gastro márkájú termékeket találunk. A cseh cég szállodáknak, éttermeknek, pizzériáknak és egyéb vendéglátóipari szereplőknek gyárt snack készülékeket és nagykonyhai főzősorokat.

Az állványok kivétel nélkül rozsdamentes acélszerkezetűek, vagy lábakon, vagy kerekeken állnak, és mindegyik rendelkezik 1 db polccal. A következő berendezésekhez kompatibilisek: elektromos rostlap, gázüzemű rostlap, multifunkcionális rostlap, lávaköves rostlap, melegentartó Bain-Marie.

Az Állványok alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai állványhoz biztosítunk folyamatos alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai Állványok javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari állványok forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.