Nagykonyhai és ipari szalamanderek

Webáruházunk kínálatában az RM Gastro és Beckers szalamanderei közül válogathat. Kiváló minőség, kedvező ár, már 66.855 Ft + ÁFA ártól. Tekintse meg alább termék kínálatunkat!

RM Gastro szalamanderek
(listaár: 74 425 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 70 704 Ft + ÁFA-tól

A több, mint 20 éves múlttal rendelkező csehországi RM GASTRO az évek alatt Európa egyik elismert piacvezető vendéglátóipari eszközöket gyártó vállalatává vált.

Az ipari és nagykonyhai szalamanderekben kiválóan készíthetünk piritóst és süthetünk benne melegszendvicset vagy akár más ételeket is. A szalamander használatával gusztusosabbnál gusztusosabban készíthetjük el ételeinket, ha szeretnénk, akár aranybarna kéreggel is, vagy ha csak hosszabb ideig szeretnénk melegen tartani ételeinket, arra is kiválóan alkalmas.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Most 5 % kedvezmény a listaárunkhoz képest!

Webáruházunkban történő megrendelés esetén az összes termékre azonnali 5 % kedvezményt adunk listaárunkhoz képest!

Beckers szalamanderek
(listaár: 153 725 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 146 039 Ft + ÁFA-tól

Az olasz Beckers nagykonyhai és ipari szalamanderei professzionális, hosszú élettartamú, igazán megbízható készülékek.

Kiválóan grillezhetünk bennük, készíthetünk piritóst és süthetünk melegszendvicset vagy akár más ételeket is. A szalamander használatával gusztusosabbnál gusztusosabban készíthetjük el ételeinket, ha szeretnénk, akár aranybarna kéreggel is, vagy ha csak hosszabb ideig szeretnénk melegen tartani ételeinket, arra is kiválóan alkalmas.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Nem találta meg a megfelelő nagykonyhai szalamandert?

Nézzen körül webáruházunk kínálatában, biztosak vagyunk benne, hogy Ön is megtalálja az ideális nagykonyhai és ipari szalamandert. Tekintse meg a teljes kínálatunkat az alábbi gombra kattintva.

Megnézem a nagykonyhai szalamandereket