Nagykonyhai és ipari rostlapok kedvező áron!

Grill rostlapok és fedlapos grill készülékek széles választéka már 50.593 Ft + ÁFA-tól! Kiváló ár, RM Gastro minőség! Ön se hagyja ki, tekintse meg teljes kínálatunkat!

Nagykonyhai rostlapok
(listaár: 54 600 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 51 870 Ft + ÁFA-tól

Webáruházunk nagykonyhai és ipari rostlapjait az RM Gastro cég biztosítja. A cég 20 éves múlttal Európa egyik elismert piacvezető vendéglátóipari egyközöket gyártó vállalata, csehországi központtal.

Az ipari rostlapok felhasználási területe széles skálán mozog: az öntöttvas sütőfelületen süthetünk kolbász, húst, halat, de akár pirítóst is. Az ételek minimális zsír hozzáadásával rövid idő alatt elkészíthetők.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Most 5 % kedvezmény a listaárunkhoz képest!

Webáruházunkban történő megrendelés esetén az összes termékre azonnali 5 % kedvezményt adunk listaárunkhoz képest!

RM Gastro PD 2020 LSL 1 fedlapos bal oldali kontaktgrill
(listaár: 124 800 Ft + ÁFA)
Webshop ár: 118 560 Ft + ÁFA

A több, mint 20 éves múlttal rendelkező csehországi RM GASTRO az évek alatt Európa egyik elismert piacvezető vendéglátóipari eszközöket gyártó vállalatává vált.

Az öntöttvas sütőlap mindkét oldalán süthetünk húst, kolbászt, halat, pirítóst akár egy időben is. A kontakt grill segítségével az ételeket nagyon rövid idő alatt tudjuk elkészíteni minimális mennyiségű zsír hozzáadásával.

Termékünkre 1 év garanciát biztosítunk.

Nem találta meg a megfelelő ipari rostlapot?

Nézzen körül webáruházunk kínálatában, biztosak vagyunk benne, hogy Ön is megtalálja az ideális nagykonyhai és ipari rostlapot. Tekintse meg a teljes kínálatunkat az alábbi gombra kattintva.

Megnézem a nagykonyhai rostlapokat