Nagykonyhai és ipari edények verhetetlen áron!

Nagykonyhai és ipari felhasználásra alkalmas, kiváló minőségű edények webáruházunk kínálatában! Szénacélból készült wok-ok, alumínium serpenyők indukciós és nem indukciós felületekhez rendkívül kedvező áron!

Alumínium serpenyők teflon bevonattal
(listaár: 2 580 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 2 451 Ft + ÁFA-tól

Nagykonyhai és ipari serpenyőink ezen kategóriája 4 mm falvastagságú alumíniumból készült, tapadásmentes teflon bevonattal és szegecselt nyéllel rendelkezik. A teflon bevonatnak köszönhetően használatukhoz minimális olaj is elegendő , nem ragad le az étel. Könnyen tisztítható, káros anyagot nem tartalmaz. Használható gáztűzhelyhen, kerámialapos tűzhelyen valamint elektromos tűzhelyen.

Most 5 % kedvezmény a listaárunkhoz képest!

Webáruházunkban történő megrendelés esetén az összes termékre azonnali 5 % kedvezményt adunk listaárunkhoz képest!

Wok serpenyők szénacélból
(listaár: 3 280 Ft + ÁFA-tól)
Webshop ár: 3 116 Ft + ÁFA-tól

A könnyű, de erős szénacél nagykonyhai és ipari serpenyő kiváló hőelvezetési tulajdonsággal bír, aminek köszönhetően biztosítja azt a magas hőmérsékletet, mellyel egészséges ízeket varázsolhatunk a konyhánkba, ugyanis az elkészült étel íze zamatosabb, a zöldségfélék pedig ropogósabbak maradnak. Használható gáztűzhelyhen és indukciós tűzhelyen.

Nem találta meg a megfelelő terméket?

Nézzen körül webáruházunk kínálatában, biztosak vagyunk benne, hogy Ön is megtalálja az ideális nagykonyhai és ipari edényt. Tekintse meg a teljes kínálatunkat az alábbi gombra kattintva.

Megnézem az edényeket