KitchenAid termékek - Aprítógép

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül KitchenAid termékek kategórián belül az Aprítógép alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 9 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

KitchenAid Aprítógép ezüst (5KFC3516ECU)

22 827 Ft + ÁFA

KitchenAid Aprítógép mandulakrém (5KFC0516EAC)

28 339 Ft + ÁFA

KitchenAid Aprítógép mandulakrém (5KFC3516EAC)

22 827 Ft + ÁFA

KitchenAid Aprítógép matt fekete (5KFC0516EBM)

28 339 Ft + ÁFA

KitchenAid Aprítógép onyx fekete (5KFC0516EOB)

28 339 Ft + ÁFA

KitchenAid Aprítógép piros (5KFC0516EER)

28 339 Ft + ÁFA

KitchenAid Aprítógép vintage kék (5KFC3516EVB)

22 827 Ft + ÁFA

KitchenAid Classic Aprítógép fehér (5KFC3516EWH)

22 827 Ft + ÁFA

KitchenAid Classic Aprítógép onyx fekete (5KFC3516EOB)

22 827 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Aprítógép

A KitchenAid Aprítógépeket a KitchenAid termékek kategóriába soroljuk. A KitchenAid Aprítógépeket, valamint a többi általunk értékesített KitchenAid gépeket is – Kézi mixerek, Multifunkcionális kisgépek, Turmixgépek, Teafőzők, SütőedényekGyümölcs/zöldség centrifugák, Vízforralók, Kenyérpirítók, Robotgépek, Kávédarálók, Konyhagépek, Kávégépek daráló nélkül, Gyümölcs/zöldséglé készítők és Botmixerek – hihetetlenül kedvező lehet a Skill Trade webshopjából beszerezni. A KitchenAid Aprítógépeket főleg otthoni használatra javasoljuk, de szívesen ajánljuk cukrászdáknak, éttermeknek, bisztróknak és egyéb konyhai felhasználásra is.

A mára világhírű KitchenAid konyhatechnológiai berendezéseit már az 1900-as évek eleje óta gyártja és forgalmazza. A KitchenAid Aprítógépek segítségével nagyon egyszerűen tudunk szinte bármit aprítani és darálni, kivéve a kávét és a kemény fűszereket. Két sebesség közül választhatunk: a lassabb fordulat az aprításhoz, a gyorsabb pedig a pürésítéshez szükséges. Tartozik hozzá egy BPA mentes műanyag tál, egy fedél folyadékbetöltő nyílással, és egy rozsdamentes acél aprítópenge. Az aprítógépek többféle színben érhetőek el.

A KitchenAid Aprítógépekre 1 év garanciát adunk partnereinknek és vásárlóinknak, de az összes többi termékünk esetében is ugyanez a garanciális idő érvényes.

A KitchenAid Aprítógépek alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai KitchenAid Aprítógépekhez folyamatosan biztosítunk alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai KitchenAid Aprítógépek javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari KitchenAid Aprítógépek forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.