Kisgép - Kolbásztöltő

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Kisgép kategórián belül a Kolbásztöltő alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. A szűrők segítségével tovább szűkítheti az itt látható 4 féle nagykonyhai terméket

A lista szűkítéséhez :

SH-5 Fekvő, 5 literes kolbásztöltő

42 275 Ft + ÁFA

SH-7 Fekvő, 7 literes kolbásztöltő

51 205 Ft + ÁFA

SV-5 Álló, 5 literes kolbásztöltő

42 275 Ft + ÁFA

SV-7 Álló, 7 literes kolbásztöltő

51 205 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Kolbásztöltő

A kolbásztöltőket a Kisgépek kategóriába soroljuk. A kolbásztöltők mellett az egyéb kisgép kategóriába tartozó készülékünket is hihetetlenül kedvező áron lehet nálunk beszerezni – mikrohullámú sütők, planetáris mixerek, dagasztógépek, turmixgépek, hamburger prések, robotgépek, botmixerek, konyhagépek, kenyérpirítók, vízforralók, teafőzők, gyümölcs/zöldség centrifugák, multifunkcionális kisgépek, gyümölcs/zöldséglé készítők, aprítógépek és kézi mixerek. A kolbásztöltőket jó szívvel ajánljuk nagyobb élelmiszerboltoknak, éttermeknek, szállodáknak, disznóvágáshoz és egyéb nagykonyhai felhasználásra.

A kolbásztöltők kategórián belül kizárólag ázsiai gyártók berendezései szerepelnek. Cégünk árukínálatában fekvő és álló kolbásztöltők is megtalálhatóak. Mindkét típus kézi hajtású, és szívesen ajánljuk őket hurka -és kolbászkeverékek töltésére. A kolbásztöltők inox szerkezettel rendelkeznek, 5 vagy 7 literes űrtartalmúak, és 4 db különböző méretű rozsdamentes acél töltőtölcsér tartozik hozzájuk. A gépek dugattyú része egészen könnyen eltávolítható, így az újratöltés, valamint a tisztítás is nagyon könnyű és egyszerű.

Az összes termékünkre, így a kolbásztöltőkre is 1 éves garanciát vállalunk. Amennyiben kolbásztöltőt szeretne vásárolni, és a webshopunkon keresztül adja le megrendelését, a listaárunkból most 5% kedvezményt adunk.

A Kolbásztöltők alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai kolbásztöltőhöz folyamatosan biztosítunk alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai Kolbásztöltők javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari kolbásztöltők forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.