Kisgép - Kézi mixer

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Kisgép kategórián belül a Kézi mixer alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 10 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

KitchenAid 7 sebességes kézi mixer "Szív Királynő" limitált széria szív piros (5KHM7210HESD)

31 488 Ft + ÁFA

KitchenAid Kézi mixer ezüst

37 394 Ft + ÁFA

KitchenAid Kézi mixer ezüst (5KHM9212ECU)

39 362 Ft + ÁFA

KitchenAid Kézi mixer mandulakrém

37 394 Ft + ÁFA

KitchenAid Kézi mixer mandulakrém (5KHM9212EAC)

39 362 Ft + ÁFA

KitchenAid Kézi mixer onyx fekete

37 394 Ft + ÁFA

KitchenAid Kézi mixer onyx fekete (5KHM9212EOB)

39 362 Ft + ÁFA

KitchenAid Kézi mixer piros

37 394 Ft + ÁFA

KitchenAid Kézi mixer piros (5KHM9212EER)

39 362 Ft + ÁFA

KitchenAid Kézi mixer vintage kék (5KHM9212EVB)

39 362 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Kézi mixer

A kézi mixereket a kisgép kategóriába soroljuk. A kézi mixereket és a többi kisgép kategóriába tartozó berendezésünket – vízforralók, botmixerek, robotgépek, multifunkcionális kisgépek, planetáris mixerek, turmixgépek, gyümölcs/zöldséglé készítők, mikrohullámú sütők, teafőzők, dagasztógépek, gyümölcs/zöldség centrifugák, konyhagépek, hamburger prések, kolbásztöltők, aprítógépek és kenyérpirítók – szuper jó áron tudják beszerezni a webshopunkból. A kézi mixereket főleg háztartásokba javasoljuk, de szívesen ajánljuk kisebb cukrászdáknak, bisztróknak, pékségeknek és egyéb nagykonyhai felhasználásra is.

A kézi mixer kategórián belül csak KitchenAid gépeket értékesítünk.  A kézi mixer a KitchenAid egyik legkönnyebben használható kézi készüléke. Annak ellenére, hogy a gépek markolata puha, a műanyag borításuk igen masszív. A gépek sebességét 9 fokozaton keresztül tudjuk szabályozni, az aktuális sebességfokozatot pedig a digitális kezelőfelületen követhetjük nyomon, ezzel is megkönnyítve a felhasználó munkavégzését. Azáltal, hogy a kábelpántot oldalra is tudjuk fordítani, a készüléket a sarkára is tudjuk állítani.

Az általunk forgalmazott összes termékre 1 éves garanciát adunk minden vásárlónknak és partnerünknek, így a kézi mixerek esetében is.

A kézi mixerek alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai kézi mixerekhez folyamatosan biztosítunk alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai kézi mixerek javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari kézi mixerek forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.