Kések

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Kések kategóriában 11 féle különböző nagykonyhai termék és 5 különböző tartozék közül válogathat.

Csontozókés

3 933 Ft + ÁFA

Filézőkés

4 142 Ft + ÁFA

Húsvilla

5 026 Ft + ÁFA

Ívelt hámozókés

2 803 Ft + ÁFA

Kenyérvágó kés

4 247 Ft + ÁFA

Santoku kés (japán séfkés)

5 463 Ft + ÁFA

Séf kés 15 cm

4 275 Ft + ÁFA

Séf kés 21 cm

5 415 Ft + ÁFA

Séf kés 23 cm

5 700 Ft + ÁFA

Usuba kés

5 415 Ft + ÁFA

Zöldségkés

2 860 Ft + ÁFA

Késtartó táska 14 zsebes

7 781 Ft + ÁFA

Késtartó táska 3 rekeszes

12 816 Ft + ÁFA

Késtartó táska 8 zsebes

5 947 Ft + ÁFA

Mágneses késtartó 35 cm

3 069 Ft + ÁFA

Mágneses késtartó 50 cm

4 190 Ft + ÁFA

Kések

A Kések felhasználási területe széles palettán mozog: a kisebb méretű konyháktól kezdve a közepes és nagyobb méretű konyhák, szállodák, éttermek, büfék, cukrászdák, pékségek, kórházak és egyéb üzemi konyhák kiemelten fontos munkaeszközei. Mindemellett késeinket ugyanúgy ajánljuk háziasszonyoknak és főzni vágyóknak is otthoni használatra.

Kínálatunkban a következő típusú késeket találja meg: Hámozókés, Zöldségkés, Csontozókés, Filézőkés, Santoku kés, Usuba kés, Húsvilla, Kenyérvágó kés, Séf kés.

Az egyik leggyakrabban keresett termék a Séf kés, melyből háromféle méretet is kínálunk. Ezek a kések kifejezetten a gasztronómiában jártas szakácsoknak és cukrászoknak ajánlottak, de akár a saját háztartásunkban is használhatjuk őket, hiszen egy univerzális késről van szó, ugyanis ívelt pengéjével nagyon precíz vágást tudunk végezni. A séf kés a séfek legfontosabb eszköze a konyhában, mert minden célra alkalmasak, és bármilyen élelmiszert fel lehet velük dolgozni, és elő tudunk velük készíteni.

Szintén nagyon népszerű még a Csontozókés is, ami a húsfeldolgozásban kiemelt jelentőséggel bír. A hentesek legfőbb eszköze. Vékony pengéjével könnyen beférünk a legapróbb csontokhoz is, hiszen nagyon jól forgathatóak, és egyszerűen kezelhetőek.

Nem csak kések, hanem hasznos kiegészítők is találhatóak webshopunkban. Kétféle méretben is értékesítjük a késtároláshoz szükséges mágneses késtartókat, amelyek segítségével a konyhánkban bármikor könnyedén átláthatjuk a helyzetet, és mindig az éppen szükséges késeket tudjuk elővenni. Ezenkívül megtalálhatóak még a szállításhoz kimondottan hasznos késtartó táskák is, melyeket elsősorban olyan séfeknek, szakácsoknak és cukrászoknak ajánljuk, akik kizárólag a saját késeikkel szeretnek dolgozni.

A vendéglátóipari berendezések alkatrész ellátása

Cégünk folyamatosan biztosít a legtöbb nagykonyhai és vendéglátóipari eszközhöz alkatrész ellátást. Ha más típus vagy méret érdekelné a késekből, vagy olyan alkatrészre lenne szüksége a már meglévő vendéglátóipari berendezéséhez, amely nem található meg webshopunkban, kérjük, hogy forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkon dolgozó munkatársunkhoz! 

A Skill-Trade nagykonyhai és vendéglátóipari berendezéseinek javítása, szervizelése

A kések és a nagykonyhai berendezések értékesítésén kívül a Skill Trade szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodás esetén a budapesti telephelyünkön működő szakszervizünk, illetve az egész ország területén kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, és a garanciális időn kívüli javításokat, és az alkatrészek cseréjét.