Indukciós készülékek - Asztali indukciós főzőlap

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Indukciós készülékek kategórián belül az Asztali indukciós főzőlap alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 11 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

DEPF 45N Asztali nagyteljesítményű indukciós főzőblokk, 3 fázisú

410 372 Ft + ÁFA

HB 6P-305 Asztali Indukciós főzőlap

280 250 Ft + ÁFA

RM Gastro SPI 704 E Indukciós főzőlap

1 374 773 Ft + ÁFA

RM Gastro SPI 704 ES Nagy teljesítményű indukciós főzőlap

1 397 623 Ft + ÁFA

RM Gastro SPI 708 E Indukciós főzőlap

2 568 107 Ft + ÁFA

RM Gastro SPI 708 ES Nagy teljesítményű indukciós főzőlap

2 614 148 Ft + ÁFA

SK-FE2-8N Beépíthető asztali dupla indukciós főzőlap, 2 zónás

296 571 Ft + ÁFA

SK-T2P-060 Asztali indukciós főzőlap, dupla

344 850 Ft + ÁFA

SK-T6P-210 Asztali indukciós főzőlap, 6 zónás

932 663 Ft + ÁFA

SKQP 030 Nagyteljesítményű beépíthető indukciós főzőlap

130 730 Ft + ÁFA

ST-TP-035 Asztali indukciós főzőlap

161 400 Ft + ÁFA

helyett

129 096 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Asztali indukciós főzőlap

Az asztali indukciós főzőlapokat az indukciós készülékek kategóriába soroljuk. Ha a webshopunkon keresztül rendeli meg új asztali indukciós főzőlapját, 5% kedvezményt kap a listaárunkból. Az indukciós főzőlapokat ugyanolyan kedvezményes áron tudják megvásárolni, mint a többi indukciós készülékünket – asztali indukciós wok-ok, indukciós tűzhelyek, indukciós zsámolyok, indukciós rostlapok és indukciós fritőzök. Az asztali indukciós főzőlapokat kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, kórházaknak, pizzériáknak és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.

Az asztali indukciós főzőlapokra és minden egyéb általunk forgalmazott termékre is 1 éves garanciát vállalunk. Cégünk az indukciós főzőlapok kategórián belül kizárólag ázsiai gyártók termékeit értékesíti.

Az indukciós berendezések egy elektromágneses teret hoznak létre, amelybe bekerülve a vas tartalmú serpenyők és edények rezgésbe jönnek, és felmelegszenek. Energiatakarékos készülékek, hiszen a hatásfokuk a gázos tűzhely lángjának 3 - 3,5x-sét teszik ki.

Az asztali indukciós főzőlapokkal bármilyen ételt elkészíthetünk, amit egy gáztűzhelyen készítenénk el. A főzőlapok rozsdamentes acélból készülnek, a főzőfelületek pedig nagy keménységű kristályüvegből. Mindegyik indukciós eszköz asztali kialakítású. A főzőlapok teljesítményét 8 fokozaton keresztül tudjuk szabályozni a forgatógombos teljesítményszabályozóval.

Az asztali indukciós főzőlapok alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai asztali indukciós főzőlaphoz biztosítunk folyamatos alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai asztali indukciós főzőlapok javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari asztali indukciós főzőlapok forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.