Indukciós főzőlap - Asztali indukciós főzőlap

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Indukciós főzőlap kategórián belül az Asztali indukciós főzőlap alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 4 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

HB 6P-305 Asztali Indukciós főzőlap

280 250 Ft + ÁFA

SKPF 45N Asztali nagyteljesítményű indukciós főzőblokk, 3 fázisú

305 364 Ft + ÁFA

SKQP 030 Nagyteljesítményű beépíthető indukciós főzőlap

55 436 Ft + ÁFA

ST-TP-035 Asztali indukciós főzőlap

70 775 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Asztali indukciós főzőlap

Az asztali indukciós főzőlapokat az indukciós főzőlap kategóriába soroljuk. Ha a webshopunkon keresztül rendeli meg új asztali indukciós főzőlapját, 5% kedvezményt kap a listaárunkból. Az indukciós főzőlapokat ugyanolyan kedvezményes áron tudják megvásárolni, mint a többi indukciós főzőlapunkat – asztali indukciós wok-ok, indukciós tűzhelyek, indukciós zsámolyok, indukciós rostlapok és indukciós fritőzök. Az asztali indukciós főzőlapokat kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, kórházaknak, pizzériáknak és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.

Az asztali indukciós főzőlapokra és minden egyéb általunk forgalmazott termékre is 1 éves garanciát vállalunk. Cégünk az indukciós főzőlapok kategórián belül kizárólag ázsiai gyártók termékeit értékesíti.

Az indukciós berendezések egy elektromágneses teret hoznak létre, amelybe bekerülve a vas tartalmú serpenyők és edények rezgésbe jönnek, és felmelegszenek. Energiatakarékos készülékek, hiszen a hatásfokuk a gázos tűzhely lángjának 3 - 3,5x-sét teszik ki.

Az asztali indukciós főzőlapokkal bármilyen ételt elkészíthetünk, amit egy gáztűzhelyen készítenénk el. A főzőlapok rozsdamentes acélból készülnek, a főzőfelületek pedig nagy keménységű kristályüvegből. Mindegyik indukciós eszköz asztali kialakítású. A főzőlapok teljesítményét 8 fokozaton keresztül tudjuk szabályozni a forgatógombos teljesítményszabályozóval.

Az asztali indukciós főzőlapok alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai asztali indukciós főzőlaphoz biztosítunk folyamatos alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai asztali indukciós főzőlapok javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari asztali indukciós főzőlapok forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.