Hírek

Megnyitott az RM Gastro új csehországi gyára

2017.09.29

Hétvégén kiemelt partnerünk, az RM Gastro új gyárépületének megnyitóján jártunk. A nyitóeseményre a világ minden tájáról érkeztek vendégek: Olaszországból, Spanyolországból, Franciaországból, Izraelből és Sri Lankáról is felsorakoztak konyhaipari partnerek.

 

 

 

 

Tovább »

Az Unox központjában jártunk Padovában

2017.09.19

A múlt héten Olaszországban, Padovában jártunk egyik kiemelt partnerünk, az Unox lenyűgöző központjában. Az út célja kettős volt, egyrészt új kollégáink több hónapos továbbképzése indult el, másrészt megállapodás született a közel három évtizedes együttműködésünk új szintre emeléséről.

Tovább »

Hogyan válasszunk professzionális szeletelőgépet? | 7+1 tipp az okos döntéshez

2017.08.29

Ebben a cikkünkben szeretnénk segítséget nyújtani minden olyan kedves partnerünknek, már meglévő és leendő vásárlónknak is, akik új szeletelőgép beszerzésén gondolkodnak. Szeretnénk a maximális segítséget megadni a tökéletes gép kiválasztásához, egyúttal be is mutatjuk új termékeinket.

Tovább »

A Konyhafőnök Kedvence | Osso Buco | Rosensteinék

2017.07.05

Egyik legkedvesebb partnerünk a Rosenstein Vendéglő. Nemcsak azért, mert eszméletlenül jókat tudunk enni náluk, vagy mert bármikor belépünk a Mosonyi utcai étterem ajtaján, otthonos, családias hangulat és szeretet fogad bennünket, hanem mert mindent áthat Rosenstein Tibor filozófiája, miszerint "az étterem nemcsak lakomahely, hanem a lélek és a szellem feltöltődési helye is egyben. Ezért egy vendéglátóhelynek a békesség szigetének is kell lennie."

Tovább »

A legjobb nyári desszert: a görögdinnye!

2017.07.04

A lehűtött görögdinnye tökéletes desszert a kánikulában: fogyasztható fagylaltként, sorbetként, turmixként, vagy csak simán önmagában. A görögdinnye méltán népszerű táplálék hazánkban és szerte a világon. Nem árt néhány érdekességet tudni sokunk kedvenc nyári ételéről.

Tovább »

A konyhafőnök kedvence: Sajtos zöldborsós gnocchetti borsmártással | Graziano Cattaneo mesterszakács

2017.06.23

Ha valaminek nem tudunk ellenállni, az az olasz konyha. Egyik legrégebbi ügyfelünk, Graziano Cattaneo mesterszakács - túlzás nélkül Budapest legjobb olasz séfje - saját konyháját vezeti Mozsár utcai éttermében, a Kriziában. Graziano a világ legjobb szállodáiban és éttermeiben szerezte tapasztalatát, konyhája az eredeti, hamisítatlan olasz világot képviseli, mégis nagyon kreatív menüsorokkal. Graziano a munkájában azt élvezi legjobban, amikor alkothat és ebben a folyamatban igazán szárnyalhat a fantáziája.

Tovább »

A konyhafőnök desszertje | Sütőtökös pite gránátalmával | Sugár Dina

2017.06.21

A név kötelez - Sugár Dina cukrász, a KukTanoda Gyermek Főzőiskola oktatója több száz gyerekkel szerettette már meg a sütés-főzést. Dina nem csak az ízekben törekszik a tökéletességre, minden alkotása egy ötletes kísérlet arra, hogyan lehet a sütést igazán játékossá tenni. Az eredmény egy mesés hangulatú sütemény!

Tovább »

A konyhafőnök nyári kedvence: Céklaleves | Balázs Gergő mesterszakács

2017.06.16

Mindennapi munkánk során kiemelkedő séfekkel van lehetőségünk együtt dolgozni, ami egy új sorozat gondolatát ihlette meg. A Konyhafőnök Kedvencében a Skill Trade csapatával szorosan együttműködő séfek, mára barátaink kedvenc receptjeit fogjuk megosztani.

Tovább »

Új energiatakarékos indukciós tűzhely kínálatunkban

2017.04.27

Megjelentek az RM Gastro indukciós tűzhelyei kínálatunkban. Az indukciós főzési mód a gáztűzhellyel szemben 40-75% költségmegtakarítást tesz lehetővé, a főzés ideje 40-60%-kal lecsökken.

Tovább »

Nemzetközi konyhatechnológiai kiállításon jártunk Shanghajban

2017.04.04

Kínai partnereink meghívására múlt héten a Távol-Kelet egyik legimpozánsabb konyhatechnológiai kiállítására utaztunk Shanhajba.

Tovább »