Hírek

Bemutatjuk a KitchenAid legújabb vezetékes botmixereit

2021.05.26

A KitchenAid vezetékes botmixerének kis helyigénye és sokoldalú használhatósága miatt minden konyhában van létjogosultsága.  Keverés, turmixolás, aprítás, pürésítés, habosítás és zúzás: mindez gyorsan és egyszerűen.

Tovább »

A Skill Trade egy fontos kampány főtámogatója volt.

2020.12.31

Fontosnak tartjuk a gasztronómiai vállalkozások támogatását, fejlődését, ezért is vettünk részt a Piqniq Budapest és a Mastercard "Tanulj, fejlődj! Nagykép a gasztronómiáról" című kampányában. 

Tovább »

Miért szeretjük a multifunkciós sütő-főző berendezéseket?

2020.08.06

Megérkezett hozzánk a JIPA legújabb multifunkciós sütő-főző berendezése, 2x40 literes kapacitással - JIPA JUMP 101D

Rövid, gyors összegzés, amit tudni érdemes erről a gépről.

Tovább »

Használj vákuumozó gépet otthon vagy professzionális konyhádban!

2020.05.27

Gondolj a konyhádra másképp!
Használj vákuumozó gépet otthon vagy professzionális konyhádban!

Ma már az otthoni vákumozás sem űrtechnológiai távlat!

Tovább »

Itt a teraszok ideje, rendezd be sajátodat!

2020.05.21

Bemutatjuk az egyik kedvenc, olasz teraszbútor márkánkat: Nardi - your outdoor living

Egy olasz cég és termékei, melyet úgy szeretünk, ahogy van!

Tovább »

Pár fontos szempont, amit tudni érdemes, mielőtt borhűtőt vásárolsz

2020.05.15

Ki ne szeretné, ha nem kellene a borok és egyéb italok hűtésével bajlódnia? Egy jól kitalált, hatékony italkezelési rendszerben nélkülöözhetetlen egy megbízható borhűtő. A rendezett készletgazdálkodás és munkamenet egyik nagy segítsége az átlátható, szakmailag helyes bortárolás.   

Tovább »

Az 5 legfontosabb dolog, amit érdemes tudni erről a kötelező konyhai eszközről.

2020.05.07

Mindenki, aki szerelmes a gasztronómia világába, szakmabeli vagy csak lelkes sütő-főző fanatikus, biztos, hogy látta már az ikonikus KitchenAid konyhagép valamelyik gyönyörű színű darabját, és arra gondolt, dejó lenne a konyhába egy ilyen!

Tovább »

Kávézás karantén idején

2020.04.24

Egy csésze finom, forró kávé. Sokaknak elképzelhetetlen lenne a reggel enélkül, mint ahogyan nekünk is. Az illata, a zamata és a hangulata is magával ragad, és kellemes pillanatokat nyújt testnek és léleknek egyaránt.
 

Tovább »

JIPA Multifunkciós sütő-főző berendezések - a nagyágyúk szerelmeseinek

2020.04.15

Az 1992-ben alakult cseh JIPA International a kezdetek óta rozsdamentes acélból készítette különféle konyhaipari berendezéseit - az egyszerűbb termékektől, hűtőberendezésektől kezdve a nagyobb kapacitású konyhák teljes felszereléséig. 25 évnyi tapasztalat után alkották meg az első multifunkciós készüléküket. A több mint 3 évig tartó fejlesztés a berendezés tartósságára, robusztus képességére, műszaki részleteire, a gyakorlatiasságra és a felhasználói kényelemre összpontosított. 

 

Tovább »

UNOX BAKERLUX SPEED.Pro - A tökéletes végeredményért

2020.04.06

Az UNOX április elején debütál legújabb termékcsaládjával, a  BAKERLUX SPEED.Pro-val. Ezek a sütők a konvekciós, a hagyományos és a mikrohullámú sütés kombinálásával egyrészt képesek gyorsan felmelegíteni az ételt, ugyanakkor egyenletes sütésre is alkalmasak. Ezeket a sütőket elsősorban látványpékségeknek, vagy kisebb konyhát üzemeltető bisztróknak ajánljuk.

 

Tovább »

Az aszalásról bővebben

2020.01.08

Az aszalás az egyik legrégebbi és legegyszerűbb tartósítási eljárás. A folyamat eredményeként a gyümölcs vagy más aszalandó termék tömege és víztartalma a lehető legkisebbre csökken, ennek köszönhetően pedig csökken a baktériumok szaporodása is, és így nem romlik meg az élelmiszer. Ezzel ellentétben azonban a vitamin- és ásványianyag-tartalom javarészt megmarad.
Cikkünkben igyekeztünk összeszedni minden információt, ami az otthon elvégezhető aszaláshoz szükséges.

 

Tovább »

Látványpéksége van? Ajánljuk az UNOX BAKERLUX SHOP.Pro sütőinket!

2019.12.18

Az UNOX a BAKERLUX SHOP.Pro néven futó sütőket a fagyasztott pékáruk látványpékségekben, üzletekben való kisütéséhez tervezte, ahol kiemelten fontos, hogy a szükséges mennyiség a lehető legrövidebb idő alatt süljön ki.

 

Tovább »

KitchenAid-del az egészségért: zöldség,- és gyümölcslevek a konyhából

2019.12.12

Beköszöntött a tél és vele együtt az influenza szezon is. Ilyenkor érdemes fokozottan odafigyelnünk arra, hogy megfelelő mennyiségben vigyünk be a szervezetünkbe vitaminokat és ásványi anyagokat.

Tovább »

UNOX EVEREO - melegentartás felsőfokon

2019.11.19

A készételek innovatív tárolási technológiája egy szabadalmaztatott megoldás, amelyet az UNOX szakemberei arra terveztek, hogy az élelmiszereket azon a hőmérsékleten lehessen fenntartani, amelyen azokat tálalják és fogyasztják.

Tovább »

ÅOOMI - a vendégélményért

2019.11.12

Gyönyőrűnek tartjuk a nagykonyhai rozsdamentes gépeket, berendezéseket, de a mi szívünk is belobban, amikor a finomabb anyagokból készült termékeinkre nézünk. Egy vendéglátóhely sikeréhez ma nélkülözhetetlen az önazonos kialakítás és a belső design. A Skill Trade a jövőben erre is szeretne fokozatosan megoldást kínálni.

 

Tovább »

Büszkeségeink: Megújult a Centrál Kávéház konyhája

2019.11.07

Egy történelmi nevezetességű vendéglátóhely főzőkonyhájának megújítása nagy büszkeség és egyben kihívás is.

Tovább »

NARDI, a vendégmágnes

2019.11.05

Az első benyomás nagyon fontos. Ezt mindenki tudja, bármiről legyen is szó. Nincs ez másképp a vendéglátásban sem. Ha szeretnénk, hogy a vendégeink mosolyogva térjenek be és vissza hozzánk, akkor mindenre ki kell, hogy terjedjen a figyelmünk egy vendéglátóhely megtervezésekor és kialakításakor. Egy jól megtervezett, igényes, harmonikus környezetben sokkal könnyebb ezt a célt elérnünk. 

A Skill Trade az idei évtől vendéglátóipari bútorok hazai forgalmazásával bővíti portfólióját, elsőként ezek közül bemutatjuk az olaszországi NARDI-t.

 

Tovább »

Roston sütne? Segítünk, hogy az étel porhanyós és ízletes maradjon!

2018.10.29

A roston sütés az egyik legrégibb, legismertebb és leggyakrabban alkalmazott zsír nélküli sütési mód. Őseink csak a tűz parazsát ismerték és használták, mi pedig manapság már választhatunk, hogy vagy a faszénparázs fölé helyezett rácson sütünk, vagy pedig valamilyen elektromos vagy gázos rostlapon. Az ipari, öntöttvas rostlapokon süthetünk húst, kolbászt, halat, pirítóst akár egy időben is. A rostlapok segítségével az ételeket nagyon rövid idő alatt tudjuk elkészíteni minimális mennyiségű zsír hozzáadásával.

 

Tovább »

Nyakunkon a disznóvágási szezon - A hagyományoktól a húsfeldolgozásig

2018.10.19

A tradíció szerint disznót vágni novemberben, decemberben és januárban érdemes. Eredetileg az András nap, tehát november 30. volt a disznóvágási időszak kezdete, a farsangi időszak pedig a disznótorok, esküvők és nagy lakmározások ideje. A télen tartott esküvők egyik oka a sok közül pl. az volt, hogy a lagziban sok hús került felszolgálásra.

Tovább »

Innováció az ipari mosogatásban: megérkezett a KROMO csúcsgépe, a Wash & Store

2018.10.15

A közétkeztetésben és a vendéglátóiparban csak pár évtizede használnak ipari mosogatógépeket, mégis nagyon gyorsan fejlődik ezen gépek gyártástechnológiája. A vendégeknek egyre fontosabb a szolgáltatás színvonala, az ételek és az italok minősége mellett pedig az étkészlet és az evőeszközök tisztasága és higiéniája a gasztronómiai szolgáltatás sikerének egyik kulcsa.

Tovább »