GN 2/3 fedő kanálkivágással

Listaár: 1 480 Ft + ÁFA (Bruttó: 1 880 Ft)

Webshop ár

1 406 Ft + ÁFA

Bruttó: 1 786 Ft

+ -
Kosárba teszem

Leíráshoz

Rendelhető (érdeklődjön munkatársunknál)

GN 2/3 fedő kanálkivágással

A GN edények a Gasztro-Norm szabványrendszernek megfelelő, egyszerűen és biztonságosan használható edények. A szabványrendszer kidolgozásának célja az volt, hogy az ételek elkészítése, szállítása és tárolása egy egységes rendszerben tudjon megvalósulni. Ezt a rendszert használják a legkülönfélébb konyhatechnikai gépek, berendezések, sütők és hűtők, fagyasztók, tárolópolcok, ételszállító dobozok, és termoládák is.

A GN edények leggyakrabban használt típusa a rozsdamentes anyagból készült edény, amely minden élelmiszeripari ágazatban haszált savas és lúgos kémhatásnak ellenáll, rozsdamentes anyagának köszönhetően a legszélsőségesebb körülmények között sem rozsdásodik.

A rozsdamentes GN edények megfelelnek minden higiéniai előírásnak, feltételnek, és nagyon könnyen is tudjuk tisztítani őket.

Termék jellemzői:

  • a GN 2/3-os fedőn lévő kanálkivágásnak köszönhetően az edényt úgy takarhatjuk le a fedővel, hogy eközben a szedőeszköz benne maradhat az edényben,
  • a fedő 353 mm x 325 mm méretű

Partnereink tapasztalatai alapján a GN 2/3 fedőt kanálkivágással kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, kórházaknak, iskoláknak és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.


Oldalunkon törekszünk a pontos és hiteles információközlésre, azonban az adatok állandó változása miatt időnként előfordulhatnak esetleges pontatlanságok. Képeink illusztrációk.

Cikkszám 33283
Szélesség 353 mm
Mélység 325 mm

Értékelés írása

Vásárlóink értékelései

Budai Enikõ, Felsőzsolca - 2017.01.19

Novák Tímea, Újszász - 2015.12.13

Fodor Emese, Szentgotthárd - 2015.11.30

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérjuk csak ezzel a termék kapcsolatos kérdést írjon. Amint válaszolunk a kérdésre, az űrlap alatti listában meg fog jelenni a kérdés a válasszal együtt.

Eddigi kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

Még nem tettek fel kérdést ezzel a termékkel kapcsolatban.

Hasonló termékek

GN 1/1 fedő kanálkivágással

Egyedi ajánlat kérhető

GN 1/2 fedő kanálkivágással

Egyedi ajánlat kérhető

GN 1/3 fedő kanálkivágással

Egyedi ajánlat kérhető

GN 1/4 fedő kanálkivágással

Egyedi ajánlat kérhető

GN 1/6 fedő kanálkivágással

Egyedi ajánlat kérhető

GN 1/1 fedő

Egyedi ajánlat kérhető