GN 2/3 fedő

Listaár: 1 718 Ft + ÁFA (Bruttó: 2 182 Ft)

Webshop ár

1 632 Ft + ÁFA

Bruttó: 2 073 Ft

+ -
Kosárba teszem

Leíráshoz

Rendelhető (érdeklődjön munkatársunknál)

GN 2/3 fedő

A GN edények a Gasztro-Norm szabványrendszernek megfelelő, egyszerűen és biztonságosan használható edények. A szabványrendszer kidolgozásának célja az volt, hogy az ételek elkészítése, szállítása és tárolása egy egységes rendszerben tudjon megvalósulni. Ezt a rendszert használják a legkülönfélébb konyhatechnikai gépek, berendezések, sütők és hűtők, fagyasztók, tárolópolcok, ételszállító dobozok, és termoládák is.

A GN edények leggyakrabban használt típusa a rozsdamentes anyagból készült edény, amely minden élelmiszeripari ágazatban haszált savas és lúgos kémhatásnak ellenáll, rozsdamentes anyagának köszönhetően a legszélsőségesebb körülmények között sem rozsdásodik.

A rozsdamentes GN edények megfelelnek minden higiéniai előírásnak, feltételnek, és nagyon könnyen is tudjuk tisztítani őket.

A GN 2/3-os fedő mérete 353 mm x 325 mm méretű.

Partnereink tapasztalatai alapján a GN 2/3 fedőt kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, kórházaknak, iskoláknak és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.


Oldalunkon törekszünk a pontos és hiteles információközlésre, azonban az adatok állandó változása miatt időnként előfordulhatnak esetleges pontatlanságok. Képeink illusztrációk.

Cikkszám 33292
Szélesség 353 mm
Mélység 325 mm

Értékelés írása

Vásárlóink értékelései

Eszes Kitti, Alsózsolca - 2015.11.20

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérjuk csak ezzel a termék kapcsolatos kérdést írjon. Amint válaszolunk a kérdésre, az űrlap alatti listában meg fog jelenni a kérdés a válasszal együtt.

Eddigi kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

Még nem tettek fel kérdést ezzel a termékkel kapcsolatban.

Hasonló termékek

GN 1/1 fedő kanálkivágással

2 230 Ft + ÁFA

GN 1/2 fedő kanálkivágással

1 390 Ft + ÁFA

GN 1/3 fedő kanálkivágással

994 Ft + ÁFA

GN 2/3 fedő kanálkivágással

1 464 Ft + ÁFA

GN 1/4 fedő kanálkivágással

833 Ft + ÁFA

GN 1/6 fedő kanálkivágással

638 Ft + ÁFA