GN 1/6 fedő szilikon tömítéssel, dekompresszáló szeleppel

Termék ára

3 182 Ft + ÁFA

Bruttó: 4 041 Ft

+ -
Kosárba teszem

Leíráshoz

Rendelhető (érdeklődjön munkatársunknál)

GN 1/6 fedő szilikon tömítéssel, dekompresszáló szeleppel

A GN edények a Gasztro-Norm szabványrendszernek megfelelő, egyszerűen és biztonságosan használható edények. A szabványrendszer kidolgozásának célja az volt, hogy az ételek elkészítése, szállítása és tárolása egy egységes rendszerben tudjon megvalósulni. Ezt a rendszert használják a legkülönfélébb konyhatechnikai gépek, berendezések, sütők és hűtők, fagyasztók, tárolópolcok, ételszállító dobozok, és termoládák is.

A GN edények leggyakrabban használt típusa a rozsdamentes anyagból készült edény, amely minden élelmiszeripari ágazatban haszált savas és lúgos kémhatásnak ellenáll, rozsdamentes anyagának köszönhetően a legszélsőségesebb körülmények között sem rozsdásodik.

A rozsdamentes GN edények megfelelnek minden higiéniai előírásnak, feltételnek, és nagyon könnyen is tudjuk tisztítani őket.

Termék jellemzői:

  • a GN 1/6-os fedőn lévő szilikonszalagnak köszönhetően a fedő légmentesen zár,
  • hűtött közegben a hőmérséklet csökkenés miatt negatív nyomás keletkezik a zárt edényben, ami beszippantja a szilikonszalagos fedőt. Hogy az így keletkezett kompressziót kiegyenlítsük, nyissuk ki a dekompresszáló szelepet, ami tulajdonképpen a fedő tetején található furatban lévő gumidugó,
  • a fedő 176 mm x 162 mm méretű

Partnereink tapasztalatai alapján a GN 1/6 fedőt szilikon tömítéssel, dekompresszáló szeleppel kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, kórházaknak, iskoláknak és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.


Oldalunkon törekszünk a pontos és hiteles információközlésre, azonban az adatok állandó változása miatt időnként előfordulhatnak esetleges pontatlanságok. Képeink illusztrációk.

Cikkszám SC16000
Szélesség 176 mm
Mélység 162 mm
Speciális szilikon tömítéssel, dekompresszáló szeleppel

Értékelés írása

Vásárlóink értékelései

Még nem érkezett értékelés

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérjuk csak ezzel a termék kapcsolatos kérdést írjon. Amint válaszolunk a kérdésre, az űrlap alatti listában meg fog jelenni a kérdés a válasszal együtt.

Eddigi kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

Még nem tettek fel kérdést ezzel a termékkel kapcsolatban.

Hasonló termékek

GN 1/1 fedő kanálkivágással

2 972 Ft + ÁFA

GN 1/2 fedő kanálkivágással

1 874 Ft + ÁFA

GN 1/3 fedő kanálkivágással

1 308 Ft + ÁFA

GN 2/3 fedő kanálkivágással

2 305 Ft + ÁFA

GN 1/4 fedő kanálkivágással

1 176 Ft + ÁFA

GN 1/6 fedő kanálkivágással

799 Ft + ÁFA