GN 1/4 fedő kanálkivágással

Listaár: 810 Ft + ÁFA (Bruttó: 1 029 Ft)

Webshop ár

770 Ft + ÁFA

Bruttó: 977 Ft

+ -
Kosárba teszem

Raktáron

GN 1/4 fedő kanálkivágással

A GN edények a Gasztro-Norm szabványrendszernek megfelelő, egyszerűen és biztonságosan használható edények. A szabványrendszer kidolgozásának célja az volt, hogy az ételek elkészítése, szállítása és tárolása egy egységes rendszerben tudjon megvalósulni. Ezt a rendszert használják a legkülönfélébb konyhatechnikai gépek, berendezések, sütők és hűtők, fagyasztók, tárolópolcok, ételszállító dobozok, és termoládák is.

A GN edények leggyakrabban használt típusa a rozsdamentes anyagból készült edény, amely minden élelmiszeripari ágazatban haszált savas és lúgos kémhatásnak ellenáll, rozsdamentes anyagának köszönhetően a legszélsőségesebb körülmények között sem rozsdásodik.

A rozsdamentes GN edények megfelelnek minden higiéniai előírásnak, feltételnek, és nagyon könnyen is tudjuk tisztítani őket.

Termék jellemzői:

  • a GN 1/4-es fedőn lévő kanálkivágásnak köszönhetően az edényt letakarhatjuk a fedővel, miközben a szedőeszköz benne maradhat az edényben,
  • a fedő 265 mm x 162 mm méretű

Partnereink tapasztalatai alapján a GN 1/4 fedőt kanálkivágással kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, kórházaknak, iskoláknak és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.


Oldalunkon törekszünk a pontos és hiteles információközlésre, azonban az adatok állandó változása miatt időnként előfordulhatnak esetleges pontatlanságok. Képeink illusztrációk.

Cikkszám 33284
Szélesség 265 mm
Mélység 162 mm

Értékelés írása

Vásárlóink értékelései

Dali Emese, Szerencs - 2017.03.13

Tordai Dóra, Budakalász - 2016.09.09

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérjuk csak ezzel a termék kapcsolatos kérdést írjon. Amint válaszolunk a kérdésre, az űrlap alatti listában meg fog jelenni a kérdés a válasszal együtt.

Eddigi kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

Még nem tettek fel kérdést ezzel a termékkel kapcsolatban.

Hasonló termékek

GN 1/1 fedő kanálkivágással

1 995 Ft + ÁFA

GN 1/2 fedő kanálkivágással

1 216 Ft + ÁFA

GN 1/3 fedő kanálkivágással

855 Ft + ÁFA

GN 2/3 fedő kanálkivágással

1 349 Ft + ÁFA

GN 1/6 fedő kanálkivágással

523 Ft + ÁFA

GN 1/1 fedő

1 929 Ft + ÁFA