GN 1/4 fedő

Listaár: 837 Ft + ÁFA (Bruttó: 1 063 Ft)

Webshop ár

795 Ft + ÁFA

Bruttó: 1 010 Ft

+ -
Kosárba teszem

Leíráshoz

Rendelhető (érdeklődjön munkatársunknál)

GN 1/4 fedő

A GN edények a Gasztro-Norm szabványrendszernek megfelelő, egyszerűen és biztonságosan használható edények. A szabványrendszer kidolgozásának célja az volt, hogy az ételek elkészítése, szállítása és tárolása egy egységes rendszerben tudjon megvalósulni. Ezt a rendszert használják a legkülönfélébb konyhatechnikai gépek, berendezések, sütők és hűtők, fagyasztók, tárolópolcok, ételszállító dobozok, és termoládák is.

A GN edények leggyakrabban használt típusa a rozsdamentes anyagból készült edény, amely minden élelmiszeripari ágazatban haszált savas és lúgos kémhatásnak ellenáll, rozsdamentes anyagának köszönhetően a legszélsőségesebb körülmények között sem rozsdásodik.

A rozsdamentes GN edények megfelelnek minden higiéniai előírásnak, feltételnek, és nagyon könnyen is tudjuk tisztítani őket.

A GN 1/4-es fedőmérete 265 mm x 162 mm méretű.

Partnereink tapasztalatai alapján a GN 1/4 fedőt kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, kórházaknak, iskoláknak és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.


Oldalunkon törekszünk a pontos és hiteles információközlésre, azonban az adatok állandó változása miatt időnként előfordulhatnak esetleges pontatlanságok. Képeink illusztrációk.

Cikkszám 33290
Szélesség 265 mm
Mélység 162 mm

Értékelés írása

Vásárlóink értékelései

Takács Timi, Nyíradony - 2016.07.25

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérjuk csak ezzel a termék kapcsolatos kérdést írjon. Amint válaszolunk a kérdésre, az űrlap alatti listában meg fog jelenni a kérdés a válasszal együtt.

Eddigi kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

Még nem tettek fel kérdést ezzel a termékkel kapcsolatban.

Hasonló termékek

GN 1/1 fedő kanálkivágással

2 032 Ft + ÁFA

GN 1/2 fedő kanálkivágással

1 296 Ft + ÁFA

GN 1/3 fedő kanálkivágással

884 Ft + ÁFA

GN 2/3 fedő kanálkivágással

1 414 Ft + ÁFA

GN 1/4 fedő kanálkivágással

795 Ft + ÁFA

GN 1/6 fedő kanálkivágással

618 Ft + ÁFA