GN 1/3 fedő füles edényhez kivágással

Listaár: 1 023 Ft + ÁFA (Bruttó: 1 299 Ft)

Webshop ár

972 Ft + ÁFA

Bruttó: 1 234 Ft

+ -
Kosárba teszem

Leíráshoz

Rendelhető (érdeklődjön munkatársunknál)

GN 1/3 fedő füles edényhez kivágással

A GN edények a Gasztro-Norm szabványrendszernek megfelelő, egyszerűen és biztonságosan használható edények. A szabványrendszer kidolgozásának célja az volt, hogy az ételek elkészítése, szállítása és tárolása egy egységes rendszerben tudjon megvalósulni. Ezt a rendszert használják a legkülönfélébb konyhatechnikai gépek, berendezések, sütők és hűtők, fagyasztók, tárolópolcok, ételszállító dobozok és termoládák is.

A GN edények leggyakrabban használt típusa a rozsdamentes anyagból készült edény, amely minden élelmiszeripari ágazatban haszált savas és lúgos kémhatásnak ellenáll, rozsdamentes anyagának köszönhetően a legszélsőségesebb körülmények között sem rozsdásodik.

A rozsdamentes GN edények megfelelnek minden higiéniai előírásnak, feltételnek, és nagyon könnyen is tudjuk tisztítani őket.

Termék jellemzői:

  • a GN 1/3-os fedőn lévő kanálkivágásnak köszönhetően a füllel rendelkező edényt letakarhatjuk a fedővel, miközben a szedőeszköz benne maradhat az edényben,
  • a fedő 325 mm x 176 mm méretű

Partnereink tapasztalatai alapján a GN 1/3 fedőt füles edényhez kivágással kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, kórházaknak, iskoláknak és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.


Oldalunkon törekszünk a pontos és hiteles információközlésre, azonban az adatok állandó változása miatt időnként előfordulhatnak esetleges pontatlanságok. Képeink illusztrációk.

Cikkszám 13000
Szélesség 325 mm
Mélység 176 mm

Értékelés írása

Vásárlóink értékelései

Még nem érkezett értékelés

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérjuk csak ezzel a termék kapcsolatos kérdést írjon. Amint válaszolunk a kérdésre, az űrlap alatti listában meg fog jelenni a kérdés a válasszal együtt.

Eddigi kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

Még nem tettek fel kérdést ezzel a termékkel kapcsolatban.

Hasonló termékek

GN 1/1 fedő kanálkivágással

2 032 Ft + ÁFA

GN 1/2 fedő kanálkivágással

1 296 Ft + ÁFA

GN 1/3 fedő kanálkivágással

884 Ft + ÁFA

GN 2/3 fedő kanálkivágással

1 414 Ft + ÁFA

GN 1/4 fedő kanálkivágással

795 Ft + ÁFA

GN 1/6 fedő kanálkivágással

618 Ft + ÁFA