GN 1/2 porcelán edény 65 mm

Termék ára

10 010 Ft + ÁFA

Bruttó: 12 713 Ft

Leíráshoz

Nem rendelhető

GN 1/2 porcelán edény 65 mm

A GN edények a Gasztro-Norm szabványrendszernek megfelelő, egyszerűen és biztonságosan használható edények. A szabványrendszer kidolgozásának célja az volt, hogy az ételek elkészítése, szállítása és tárolása egy egységes rendszerben tudjon megvalósulni. Ezt a rendszert használják a legkülönfélébb konyhatechnikai gépek, berendezések, sütők és hűtők, fagyasztók, tárolópolcok, ételszállító dobozok és termoládák is.

A porcelán GN edények minden esetben gusztusos tálalást biztosítanak, és leginkább reggeliztetésnél, fogadásokon vagy konferenciákon használják ételek tálalására. Hátrányuk, hogy törékenyek.

Termék jellemzői:

  • az edény 65 mm mély,
  • 4 literes

Partnereink tapasztalatai alapján a GN 1/2 porcelán edényt 65 mm kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, kórházaknak, iskoláknak és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából


Oldalunkon törekszünk a pontos és hiteles információközlésre, azonban az adatok állandó változása miatt időnként előfordulhatnak esetleges pontatlanságok. Képeink illusztrációk.

Cikkszám T12065
Mélység 65 mm
Speciális 4 literes

Értékelés írása

Vásárlóink értékelései

Még nem érkezett értékelés

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérjuk csak ezzel a termék kapcsolatos kérdést írjon. Amint válaszolunk a kérdésre, az űrlap alatti listában meg fog jelenni a kérdés a válasszal együtt.

Eddigi kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

Még nem tettek fel kérdést ezzel a termékkel kapcsolatban.