GN 1/2, 100 mm-es perforált edény

Listaár: 2 250 Ft + ÁFA (Bruttó: 2 858 Ft)

Webshop ár

2 138 Ft + ÁFA

Bruttó: 2 715 Ft

+ -
Kosárba teszem

Leíráshoz

Rendelhető (érdeklődjön munkatársunknál)

GN 1/2, 100 mm-es perforált edény

A GN edények a Gasztro-Norm szabványrendszernek megfelelő, egyszerűen és biztonságosan használható edények. A szabványrendszer kidolgozásának célja az volt, hogy az ételek elkészítése, szállítása és tárolása egy egységes rendszerben tudjon megvalósulni. Ezt a rendszert használják a legkülönfélébb konyhatechnikai gépek, berendezések, sütők és hűtők, fagyasztók, tárolópolcok, ételszállító dobozok és termoládák is.

A GN edények leggyakrabban használt típusa a rozsdamentes anyagból készült edény, amely minden élelmiszeripari ágazatban haszált savas és lúgos kémhatásnak ellenáll, rozsdamentes anyagának köszönhetően a legszélsőségesebb körülmények között sem rozsdásodik.

A rozsdamentes GN edények megfelelnek minden higiéniai előírásnak, feltételnek, és nagyon könnyen is tudjuk tisztítani őket.

A perforált GN edényeket leginkább gőzpároló berendezésekhez használjuk. Perforált kialakításuknak köszönhetően könnyedén tudunk ezekben az edényekben zöldségféléket és köreteket elkészíteni anélkül, hogy azok ellentétben a vízben főzéssel veszítenének beltartalmi értékükből. Továbbá bármilyen élelmiszer regenerálására is kiválóan alkalmasak, hiszen a gőzben melegítéssel nem tudjuk odaégetni az ételeket.

Termék jellemzői:

  • a GN 1/2-es edény alja perforált, egymásba helyezhető,
  • 6,5 literes,
  • 325 mm x 265 mm x 100 mm méretű

Partnereink tapasztalatai alapján a GN 1/2, 100 mm-es perforált edényt kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, kórházaknak, iskoláknak és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.


Oldalunkon törekszünk a pontos és hiteles információközlésre, azonban az adatok állandó változása miatt időnként előfordulhatnak esetleges pontatlanságok. Képeink illusztrációk.

Cikkszám 33237
Szélesség 325 mm
Mélység 265 mm
Magasság 100 mm
Speciális 6,5 literes

Értékelés írása

Vásárlóink értékelései

Lengyel Tamara, Tamási - 2016.09.24

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérjuk csak ezzel a termék kapcsolatos kérdést írjon. Amint válaszolunk a kérdésre, az űrlap alatti listában meg fog jelenni a kérdés a válasszal együtt.

Eddigi kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

Még nem tettek fel kérdést ezzel a termékkel kapcsolatban.

Hasonló termékek

GN 1/2, 40 mm-es perforált edény

Egyedi ajánlat kérhető

GN 1/2, 65 mm-es perforált edény

Egyedi ajánlat kérhető

GN 1/1, 20 mm-es perforált edény

Egyedi ajánlat kérhető

GN 1/1, 40 mm-es perforált edény

Egyedi ajánlat kérhető

GN 1/1, 65 mm-es perforált edény

Egyedi ajánlat kérhető

GN 1/1, 100 mm-es perforált edény

Egyedi ajánlat kérhető