GN 1/1 porcelán edény 65 mm

Termék ára

21 340 Ft + ÁFA

Bruttó: 27 102 Ft

Leíráshoz

Nem rendelhető

GN 1/1 porcelán edény 65 mm

A GN edények a Gasztro-Norm szabványrendszernek megfelelő, egyszerűen és biztonságosan használható edények. A szabványrendszer kidolgozásának célja az volt, hogy az ételek elkészítése, szállítása és tárolása egy egységes rendszerben tudjon megvalósulni. Ezt a rendszert használják a legkülönfélébb konyhatechnikai gépek, berendezések, sütők és hűtők, fagyasztók, tárolópolcok, ételszállító dobozok és termoládák is.

A porcelán GN edények minden esetben gusztusos tálalást biztosítanak, és leginkább reggeliztetésnél, fogadásokon vagy konferenciákon használják ételek tálalására. Hátrányuk, hogy törékenyek.

Termék jellemzői:

  • az edény 65 mm mély,
  • 7,5 literes

Partnereink tapasztalatai alapján a GN 1/1 porcelán edényt 65 mm kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, kórházaknak, iskoláknak és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.


Oldalunkon törekszünk a pontos és hiteles információközlésre, azonban az adatok állandó változása miatt időnként előfordulhatnak esetleges pontatlanságok. Képeink illusztrációk.

Cikkszám T11065
Mélység 65 mm
Speciális 7,5 literes

Értékelés írása

Vásárlóink értékelései

Még nem érkezett értékelés

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Kérjuk csak ezzel a termék kapcsolatos kérdést írjon. Amint válaszolunk a kérdésre, az űrlap alatti listában meg fog jelenni a kérdés a válasszal együtt.

Eddigi kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatban

Még nem tettek fel kérdést ezzel a termékkel kapcsolatban.