Gasztronómiai sütő - Gasztronómiai sütő - gázos, manuális

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Gasztronómiai sütő kategórián belül a Gasztronómiai sütő - gázos, manuális alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. A szűrők segítségével tovább szűkítheti az itt látható 2 féle nagykonyhai terméket és a 7 különböző tartozékot.

A lista szűkítéséhez :

UNOX CHEFLUX XV 513 G Gázüzemű kombi sütő

1 001 969 Ft + ÁFA

UNOX CHEFLUX XV 813 G Gázüzemű kombi sütő

1 379 582 Ft + ÁFA

UNOX DB1044 SPRAY&Rinse tisztítószer

21 067 Ft + ÁFA

UNOX XC208-SR Kézi zuhany kit tisztítószerrel

32 878 Ft + ÁFA

UNOX XEC004 Unox.link extra vékony külső sous-vide maghőmérő szondával

86 184 Ft + ÁFA

UNOX XR 168 Nyitott magas állvány

109 166 Ft + ÁFA

UNOX XR 260 Neutrális szekrény

395 489 Ft + ÁFA

UNOX XR 727 Tálca tartó sín

30 324 Ft + ÁFA

UNOX XUC010 Kerékszett

57 137 Ft + ÁFA

Gasztronómiai sütő – gázos, manuális

A gázos és manuális gasztronómiai sütőket a gasztronómiai sütő kategóriába soroljuk. A gázos és manuális gasztronómiai sütőkön kívül a többi gasztronómiai sütő kategóriába tartozó sütőnket is rendkívül vonzó áron lehet webáruházunkból beszerezni – Gasztronómiai sütők - elektromos, manuális, Gasztronómiai sütők – digitális, „Mind Maps”, Gasztronómiai sütők - gázos, digitális „Mind Maps”, Alacsony hőmérsékleten sütő készülékek és Gasztronómiai sütő - MIND.Maps BIG. A gázos és manuális gasztronómiai sütőket szívesen ajánljuk szállodai, éttermi, gyorséttermi és egyéb nagykonyhai használatra is.

Cégünk a gázos és manuális gasztronómiai sütők kategóriában kizárólag UNOX CHEFLUX sütőket értékesít.  A CHEFLUX sütőkkel gyakorlatilag bármilyen ételt el tudunk készíteni, legyen az egy köret, sült hús, vagy akár rántott hús. A gázos CHEFLUX sütőkön is forgatógombok segítségével tudjuk beállítani a páratartalmat, az időt és a hőmérsékletet is. A gázellátásról üzemelő sütők is oda-vissza forgó levegő keringetéssel üzemelnek az Air.Plus technológiának köszönhetően. Ebből kifolyólag 2 percenként forgásirányt vált a levegő keringető ventilátor, így a levegő áramlási iránya a sütőn belül automatikusan megfordul.

Minden általunk forgalmazott készülékre, így a gázos és manuális gasztronómiai sütőkre is 1 év garanciát adunk minden vásárlónknak és partnerünknek. Ha webshopunkon keresztül vásárolják meg valamelyik gasztronómiai sütőnket, most 5 % kedvezményt kapnak a listaárunkból.

A gázos és manuális gasztronómiai sütők alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai gázos és manuális gasztronómiai sütőhöz folyamatosan biztosítunk alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai gázos és manuális gasztronómiai sütők javítása, szervizelése

A nagykonyhai és vendéglátóipari gázos és manuális gasztronómiai sütők forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.