Cukrászati sütő - Cukrászati sütő - MIND.Maps BIG

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Cukrászati sütő kategórián belül a Cukrászati sütő - MIND.Maps BIG alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 8 féle különböző nagykonyhai termék és 2 különböző tartozék közül válogathat.

UNOX BAKERTOP XEBL-16EU-DPLS BIG Plus Intelligens elektromos cukrászati kombi sütő

4 976 904 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBL-16EU-DPRS BIG Plus Intelligens elektromos cukrászati kombi sütő

4 894 847 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBL-16EU-E1LS BIG One Intelligens elektromos cukrászati kombi sütő

3 468 935 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBL-16EU-E1RS BIG One Intelligens elektromos cukrászati kombi sütő

3 386 541 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBL-16EU-GPLS BIG Plus Intelligens gázüzemű cukrászati kombi sütő

5 429 564 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBL-16EU-GPRS BIG Plus Intelligens gázüzemű cukrászati kombi sütő

5 347 170 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBL-16EU-YPLS BIG Plus Intelligens elektromos cukrászati kombi sütő

4 812 453 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBL-16EU-YPRS BIG Plus Intelligens elektromos cukrászati kombi sütő

4 730 060 Ft + ÁFA

UNOX XEAHL-HCFL Elszívóernyő gőzkondenzátorral

397 507 Ft + ÁFA

UNOX XEBTL-16EU Tálcatartó és szállító kocsi

378 338 Ft + ÁFA

Cukrászati sütő – MIND.Maps BIG

A MIND.Maps BIG cukrászati sütőket a cukrászati sütő kategóriába soroljuk. A MIND.Maps BIG cukrászati sütőkön kívül a többi cukrászati sütő kategóriához tartozó sütőnket is nagyon kedvező áron tudják nálunk beszerezni – Cukrászati sütők – elektromos, digitális, Cukrászati sütők - elektromos, manuális, Cukrászati sütők - gázos, manuális, Cukrászati sütők - gázos, digitális, Statikus sütők és Cukrászati sütők – elektromos, digitális MIND.Maps. A MIND.Maps BIG cukrászati sütőket kifejezetten éttermeknek, szállodáknak, cukrászdáknak, pékségeknek és egyéb nagykonyhai résztvevőknek ajánljuk.

Az intelligens cukrászati sütők vizuális technológiájának köszönhetően a sütő kijelzőjén lehetőségünk van megrajzolni akár a saját sütési programunkat is, és arra is lehetőségünk nyílik, hogy el is mentsük a megrajzolt főzési-sütési folyamatokat. A szabadalmazott MIND.Maps technológia segítségével az elmentett sütési folyamatokból kialakíthatunk egy mindenki által használható tapasztalat-gyűjteményt, amihez gyakorlatilag bárki hozzáférhet. Lehetőség van 384 felhasználói program tárolására, illetve különböző termékek egyidejű sütésére. A MIND.Maps BIG cukrászati sütőkben már 300°C-os hőmérsékleten is tudunk sütni.

Minden általunk forgalmazott készülékre, így a MIND.Maps BIG cukrászati sütőkre is 1 év garanciát adunk minden vásárlónknak. Ha a webshopunkon keresztül vásárolja meg legújabb cukrászati sütők egyikét, most a listaárunkból 5% kedvezményt adunk Önnek.

A MIND.Maps BIG cukrászati sütők alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai MIND.Maps BIG cukrászati sütőhöz folyamatosan biztosítunk alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

Nagykonyhai MIND.Maps BIG cukrászati sütők javítása, szervizelése

A nagykonyhai és vendéglátóipari MIND.Maps BIG cukrászati sütők forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.