Cukrászati sütő - Cukrászati sütő - gázos, digitális

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Cukrászati sütő kategórián belül a Cukrászati sütő - gázos, digitális alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 6 féle különböző nagykonyhai termék és 8 különböző tartozék közül válogathat.

UNOX BAKERTOP XEBC-06EU-GPL Plus Gázos sütő

1 775 004 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-06EU-GPR Plus Gázos sütő

1 699 360 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-10EU-GPL Plus Gázos sütő

2 454 563 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-10EU-GPR Plus Gázos sütő

2 379 228 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-16EU-GPL Plus Gázos sütő

4 242 225 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-16EU-GPR Plus Gázos sütő

4 166 581 Ft + ÁFA

UNOX DB1044 SPRAY&Rinse tisztítószer

20 378 Ft + ÁFA

UNOX XC 208 Kézi zuhany kit

31 801 Ft + ÁFA

UNOX XCB 1001 Tálcatartó és szállító kocsi

352 593 Ft + ÁFA

UNOX XEBTC-16EU Tálcatartó és szállító kocsi

347 653 Ft + ÁFA

UNOX XR 168 Nyitott magas állvány

103 123 Ft + ÁFA

UNOX XR 258 Neutrális szekrény

382 541 Ft + ÁFA

UNOX XR 608 Lábszett

27 479 Ft + ÁFA

UNOX XR 727 Tálca tartó sín

29 331 Ft + ÁFA

Cukrászati sütő – gázos, digitális

A gázos és digitális cukrászati sütőket a cukrászati sütő kategóriához soroljuk. A gázos és digitális cukrászati sütőkön kívül a többi cukrászati sütő is rendkívül kedvező áron található meg a kínálatunkban – Cukrászati sütők - elektromos, digitális, Statikus sütők, Cukrászati sütők - elektromos, manuális, Cukrászati sütők - gázos, manuális és Cukrászati sütők – elektromos, digitális „Mind Maps”. A gázos és digitális cukrászati sütőket nagyon szívesen ajánljuk pékségeknek, cukrászdáknak, éttermeknek, szállodáknak és egyéb nagykonyhai résztvevőknek.

Cégünk a gázos és digitális cukrászati sütők esetében kizárólag csak UNOX BAKERTOP „Mind Maps” cukrászati sütőket értékesít. A MIND.Maps™ sütőkben használt szabadalmazott ADAPTIVE.Cooking™ technológiának köszönhetően a cukrászati sütők intelligens eszközzé válnak. Ennek következtében a sütő megérti, hogy a séf milyen eredményt szeretne kapni, hiszen egyrészről értelmezi a sütési paramétereket és beállításokat, rögzíti a páratartalmat és a hőmérséklet változásokat, valamint érzékeli, hogy mennyi étel van egyszerre a sütőben, és ennek megfelelően optimalizálja a sütési folyamatot is.

A gázos és digitális cukrászati sütők esetében is 1 év garanciát kapnak partnereink és vásárlóink, ugyanúgy, ahogy a többi termékünk esetében is. Amennyiben a webshopunkból vásárolja meg valamelyik gázos cukrászati sütőnket,5% kedvezményt adunk a listaárunkból.

A gázos és digitális cukrászati sütők alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai gázos és digitális cukrászati sütőhöz folyamatosan biztosítunk alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai gázos és digitális cukrászati sütők javítása, szervizelése

A nagykonyhai és vendéglátóipari gázos és digitális cukrászati sütők forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.