Cukrászati sütő - Cukrászati sütő - gázos, digitális

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Cukrászati sütő kategórián belül a Cukrászati sütő - gázos, digitális alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 6 féle különböző nagykonyhai termék és 8 különböző tartozék közül válogathat.

UNOX BAKERTOP XEBC-06EU-GPL Plus Gázos sütő

1 851 465 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-06EU-GPR Plus Gázos sütő

1 772 563 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-10EU-GPL Plus Gázos sütő

2 560 298 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-10EU-GPR Plus Gázos sütő

2 481 717 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-16EU-GPL Plus Gázos sütő

4 424 967 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-16EU-GPR Plus Gázos sütő

4 346 065 Ft + ÁFA

UNOX DB1044 SPRAY&Rinse tisztítószer

21 255 Ft + ÁFA

UNOX XC 208 Kézi zuhany kit

33 171 Ft + ÁFA

UNOX XCB 1001 Tálcatartó és szállító kocsi

367 781 Ft + ÁFA

UNOX XEBTC-16EU Tálcatartó és szállító kocsi

362 628 Ft + ÁFA

UNOX XR 168 Nyitott magas állvány

110 141 Ft + ÁFA

UNOX XR 258 Neutrális szekrény

399 020 Ft + ÁFA

UNOX XR 608 Lábszett

28 662 Ft + ÁFA

UNOX XR 727 Tálca tartó sín

30 595 Ft + ÁFA

Cukrászati sütő – gázos, digitális

A gázos és digitális cukrászati sütőket a cukrászati sütő kategóriához soroljuk. A gázos és digitális cukrászati sütőkön kívül a többi cukrászati sütő is rendkívül kedvező áron található meg a kínálatunkban – Cukrászati sütők - elektromos, digitális, Statikus sütők, Cukrászati sütők - elektromos, manuális, Cukrászati sütők - gázos, manuális, Cukrászati sütők – elektromos, digitális „Mind Maps” és Cukrászati sütők - MIND.Maps BIG. A gázos és digitális cukrászati sütőket nagyon szívesen ajánljuk pékségeknek, cukrászdáknak, éttermeknek, szállodáknak és egyéb nagykonyhai résztvevőknek.

Cégünk a gázos és digitális cukrászati sütők esetében kizárólag csak UNOX BAKERTOP „Mind Maps” cukrászati sütőket értékesít. A MIND.Maps™ sütőkben használt szabadalmazott ADAPTIVE.Cooking™ technológiának köszönhetően a cukrászati sütők intelligens eszközzé válnak. Ennek következtében a sütő megérti, hogy a séf milyen eredményt szeretne kapni, hiszen egyrészről értelmezi a sütési paramétereket és beállításokat, rögzíti a páratartalmat és a hőmérséklet változásokat, valamint érzékeli, hogy mennyi étel van egyszerre a sütőben, és ennek megfelelően optimalizálja a sütési folyamatot is.

A gázos és digitális cukrászati sütők esetében is 1 év garanciát kapnak partnereink és vásárlóink, ugyanúgy, ahogy a többi termékünk esetében is. Amennyiben a webshopunkból vásárolja meg valamelyik gázos cukrászati sütőnket,5% kedvezményt adunk a listaárunkból.

A gázos és digitális cukrászati sütők alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai gázos és digitális cukrászati sütőhöz folyamatosan biztosítunk alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai gázos és digitális cukrászati sütők javítása, szervizelése

A nagykonyhai és vendéglátóipari gázos és digitális cukrászati sütők forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.