Cukrászati sütő - Cukrászati sütő - gázos, digitális

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Cukrászati sütő kategórián belül a Cukrászati sütő - gázos, digitális alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 4 féle különböző nagykonyhai termék és 7 különböző tartozék közül válogathat.

UNOX BAKERTOP XEBC-06EU-GPLM Plus Gázos sütő

2 380 895 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-06EU-GPRM Plus Gázos sütő

2 291 470 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-10EU-GPLM Plus Gázos sütő

3 229 155 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-10EU-GPRM Plus Gázos sütő

3 139 730 Ft + ÁFA

UNOX DB1044 SPRAY&Rinse tisztítószer

30 660 Ft + ÁFA

UNOX XC 208 Kézi zuhany kit

37 595 Ft + ÁFA

UNOX XCB 1001 Tálcatartó és szállító kocsi

443 475 Ft + ÁFA

UNOX XR 168 Nyitott magas állvány

132 860 Ft + ÁFA

UNOX XR 258 Neutrális szekrény

479 245 Ft + ÁFA

UNOX XR 608 Lábszett

35 405 Ft + ÁFA

UNOX XR 727 Tálca tartó sín

36 865 Ft + ÁFA

Cukrászati sütő – gázos, digitális

A gázos és digitális cukrászati sütőket a cukrászati sütő kategóriához soroljuk. A gázos és digitális cukrászati sütőkön kívül a többi cukrászati sütő is rendkívül kedvező áron található meg a kínálatunkban – Cukrászati sütők - elektromos, digitális, Statikus sütők, Cukrászati sütők - elektromos, manuális, Cukrászati sütők - gázos, manuális, Cukrászati sütők – elektromos, digitális „Mind Maps” és Cukrászati sütők - MIND.Maps BIG. A gázos és digitális cukrászati sütőket nagyon szívesen ajánljuk pékségeknek, cukrászdáknak, éttermeknek, szállodáknak és egyéb nagykonyhai résztvevőknek.

Cégünk a gázos és digitális cukrászati sütők esetében kizárólag csak UNOX BAKERTOP „Mind Maps” cukrászati sütőket értékesít. A MIND.Maps™ sütőkben használt szabadalmazott ADAPTIVE.Cooking™ technológiának köszönhetően a cukrászati sütők intelligens eszközzé válnak. Ennek következtében a sütő megérti, hogy a séf milyen eredményt szeretne kapni, hiszen egyrészről értelmezi a sütési paramétereket és beállításokat, rögzíti a páratartalmat és a hőmérséklet változásokat, valamint érzékeli, hogy mennyi étel van egyszerre a sütőben, és ennek megfelelően optimalizálja a sütési folyamatot is.

A gázos és digitális cukrászati sütők esetében is 1 év garanciát kapnak partnereink és vásárlóink, ugyanúgy, ahogy a többi termékünk esetében is. Amennyiben a webshopunkból vásárolja meg valamelyik gázos cukrászati sütőnket,5% kedvezményt adunk a listaárunkból.

A gázos és digitális cukrászati sütők alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai gázos és digitális cukrászati sütőhöz folyamatosan biztosítunk alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai gázos és digitális cukrászati sütők javítása, szervizelése

A nagykonyhai és vendéglátóipari gázos és digitális cukrászati sütők forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.