Cukrászati sütő - Cukrászati sütő - gázos, digitális

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Cukrászati sütő kategórián belül a Cukrászati sütő - gázos, digitális alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 6 féle különböző nagykonyhai termék és 8 különböző tartozék közül válogathat.

UNOX BAKERTOP XEBC-06EU-GPL Plus Gázos sütő

1 835 081 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-06EU-GPR Plus Gázos sütő

1 756 877 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-10EU-GPL Plus Gázos sütő

2 537 640 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-10EU-GPR Plus Gázos sütő

2 459 755 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-16EU-GPL Plus Gázos sütő

4 385 808 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBC-16EU-GPR Plus Gázos sütő

4 307 604 Ft + ÁFA

UNOX DB1044 SPRAY&Rinse tisztítószer

21 067 Ft + ÁFA

UNOX XC 208 Kézi zuhany kit

32 878 Ft + ÁFA

UNOX XCB 1001 Tálcatartó és szállító kocsi

364 526 Ft + ÁFA

UNOX XEBTC-16EU Tálcatartó és szállító kocsi

359 419 Ft + ÁFA

UNOX XR 168 Nyitott magas állvány

109 166 Ft + ÁFA

UNOX XR 258 Neutrális szekrény

395 489 Ft + ÁFA

UNOX XR 608 Lábszett

28 409 Ft + ÁFA

UNOX XR 727 Tálca tartó sín

30 324 Ft + ÁFA

Cukrászati sütő – gázos, digitális

A gázos és digitális cukrászati sütőket a cukrászati sütő kategóriához soroljuk. A gázos és digitális cukrászati sütőkön kívül a többi cukrászati sütő is rendkívül kedvező áron található meg a kínálatunkban – Cukrászati sütők - elektromos, digitális, Statikus sütők, Cukrászati sütők - elektromos, manuális, Cukrászati sütők - gázos, manuális, Cukrászati sütők – elektromos, digitális „Mind Maps” és Cukrászati sütők - MIND.Maps BIG. A gázos és digitális cukrászati sütőket nagyon szívesen ajánljuk pékségeknek, cukrászdáknak, éttermeknek, szállodáknak és egyéb nagykonyhai résztvevőknek.

Cégünk a gázos és digitális cukrászati sütők esetében kizárólag csak UNOX BAKERTOP „Mind Maps” cukrászati sütőket értékesít. A MIND.Maps™ sütőkben használt szabadalmazott ADAPTIVE.Cooking™ technológiának köszönhetően a cukrászati sütők intelligens eszközzé válnak. Ennek következtében a sütő megérti, hogy a séf milyen eredményt szeretne kapni, hiszen egyrészről értelmezi a sütési paramétereket és beállításokat, rögzíti a páratartalmat és a hőmérséklet változásokat, valamint érzékeli, hogy mennyi étel van egyszerre a sütőben, és ennek megfelelően optimalizálja a sütési folyamatot is.

A gázos és digitális cukrászati sütők esetében is 1 év garanciát kapnak partnereink és vásárlóink, ugyanúgy, ahogy a többi termékünk esetében is. Amennyiben a webshopunkból vásárolja meg valamelyik gázos cukrászati sütőnket,5% kedvezményt adunk a listaárunkból.

A gázos és digitális cukrászati sütők alkatrész ellátása

A legtöbb ipari és nagykonyhai gázos és digitális cukrászati sütőhöz folyamatosan biztosítunk alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészt keresne, melyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai gázos és digitális cukrászati sütők javítása, szervizelése

A nagykonyhai és vendéglátóipari gázos és digitális cukrászati sütők forgalmazása mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodások esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális időn belüli, valamint a garancián túli javításokat.