Cukrászati kelesztő

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Cukrászati kelesztő kategóriában 11 féle különböző nagykonyhai termék és 2 különböző tartozék közül válogathat.

UNOX BAKERLUX XL 1003 Kelesztőszekrény

916 370 Ft + ÁFA

UNOX BAKERLUX XL 413 Kelesztőszekrény

465 447 Ft + ÁFA

UNOX BAKERLUX XL 415 Kelesztő szekrény sütőről történő vezérléssel

465 447 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBPC-08EU-B Kelesztőszekrény

485 157 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBPC-08EU-C Kelesztő szekrény

465 447 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBPC-12EU-B Kelesztőszekrény

513 167 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBPC-12EU-C Kelesztőszekrény

493 457 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBPL-16EU-D Kelesztőszekrény BakerTouch integrált vezérléssel

1 029 447 Ft + ÁFA

UNOX BAKERTOP XEBPL-16EU-M Kelesztőszekrény kézi vezérléssel

916 370 Ft + ÁFA

UNOX XEBPC-16EU-D Kelesztőszekrény

1 029 447 Ft + ÁFA

UNOX XEBPC-16EU-M Kelesztőszekrény

916 370 Ft + ÁFA

UNOX XEBTC-16EU Tálcatartó és szállító kocsi

389 371 Ft + ÁFA

UNOX XUC010 Kerék szett biztonsági lánccal

61 898 Ft + ÁFA

Cukrászati kelesztő

A Cukrászati kelesztők felhasználási területe széles skálán mozog: a kis, üzemi konyháktól kezdve a nagyobb méretű konyhák, szállodák, kórházak, éttermek, pékségek és cukrászdák megbízható és hasznos munkaeszközei. Ezeket a vendéglátóipari cukrászati kelesztőket gyakorlatilag bárhol alkalmazhatjuk, ahol a friss és a kelesztést igénylő fagyasztott pékárúk sütésre való előkészítése történik.

Cégünk kizárólag UNOX márkájú cukrászati kelesztőket forgalmaz. Az 1990-es évek elején alapított olasz cég pár év alatt az egyik legismertebb professzionális nagykonyhai sütő gyártóvá vált.

Az UNOX cukrászati kelesztők tökéletesen kielégítik a vásárlók igényeit. A cég mérnökei minden termék fejlesztését és tervezését úgy végzik, hogy mindig a vásárló és szükségletei legyenek a középpontban. Minden UNOX terméket meg lehet különböztetni a versenytársak termékeitől, hiszen az összes cukrászati sütő, kelesztő és gasztronómiai sütő kiemelkedő minőségű, designos kialakítású, és roppant egyszerűen használható.

A kelesztés egy nélkülözhetetlen folyamat, hiszen ezzel a lépéssel tudjuk bebiztosítani a készítendő pékárúk végső minőségét. Mindezek mellett az is kiemelkedően fontos, hogy milyen kelesztőt választunk ehhez az eljáráshoz. Amennyiben mellőznénk a kelesztési folyamatot, úgy terhelhetjük a vendégek gyomrát.

Vezérlésük alapján megkülönböztetünk manuális vezérlésű cukrászati kelesztőket, amelyek esetében a kelesztési paramétereket minden alkalommal külön be kell állítanunk. Illetve megkülönböztetünk még digitális vezérlésű ipari cukrászati kelesztőket, amelyek esetében pedig mindig a sütőről történik a kelesztő vezérlése.

A cukrászati kelesztőket tálca kapacitásuk alapján is csoportosíthatjuk: létezik 8, 10, 12 és 16 db-os 600 x 400 mm méretű tálca befogadóképességű cukrászati kelesztő.

A cukrászati kelesztők alkatrész ellátása

A Skill-Trade által forgalmazott nagykonyhai és ipari cukrászati kelesztőkhöz folyamatosan biztosítunk alkatrész ellátást. Amennyiben olyan alkatrészre lenne szüksége, amelyet nem talál meg kínálatunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! 

Nagykonyhai cukrászati kelesztők javítása, szervizelése

A nagykonyhai és ipari cukrászati kelesztők értékesítése mellett cégünk szervizeléssel is foglalkozik. Meghibásodás vagy probléma esetén a telephelyünkön működő szakszervizünk, illetve az egész ország területén kiépített szervizhálózatunk látja el a garanciális, és a garancián túli javításokat, alkatrészek cseréjét.