Bútorok - Rozsdamentes bútorok

Ezen az oldalon a Skill Trade Kft. nagykonyhai gépei és megoldásai közül Bútorok kategórián belül a Rozsdamentes bútorok alkategória termékeit és kiegészítőit láthatja. 8 féle különböző nagykonyhai termék közül válogathat.

2M 50-60 Két medencés mosogató

158 000 Ft + ÁFA

F-MA FP 1870 Rozsdamentes munkaasztal

95 500 Ft + ÁFA

KI 60-070 Rozsdamentes kifutó asztal

102 000 Ft + ÁFA

helyett

86 000 Ft + ÁFA

KS 5 Géptartó állvány

42 000 Ft + ÁFA

helyett

33 000 Ft + ÁFA

Rozsdamentes tolóajtós faliszekrény

142 000 Ft + ÁFA

helyett

110 000 Ft + ÁFA

Rozsdamentes, tolóajtós faliszekrény fiókzárral

146 000 Ft + ÁFA

helyett

125 000 Ft + ÁFA

Semleges pult alsó és köztes polccal, hátsó felhajtással

218 000 Ft + ÁFA

helyett

165 000 Ft + ÁFA

TMA 1160 Rozsdamentes, tolóajtós tárolóasztal

142 200 Ft + ÁFA

helyett

120 000 Ft + ÁFA

Nincs találat.

Rozsdamentes bútorok

A Rozsdamentes bútorokat a Bútorok kategóriába soroljuk. A rozsdamentes bútorokat ugyanolyan kedvezményes áron lehet megvásárolni, mint a többi, kínálatunkban szereplő berendezést – Kanapék, Asztallapok, Kerti padok, Gyerekbútorok, Székek, Asztalbázisok, Asztalok, Fotelek, Zsúrkocsik és Napozóágyak. Ha a webshopunkon keresztül vásárolja meg valamelyik rozsdamentes bútorunkat, 5% kedvezményt adunk Önnek a termék listaárából.

Cégünk a rozsdamentes bútorok kategórián belül elősorban hazai gyártók termékeit értékesíti. Ezeket a termékeket kifejezetten ajánljuk éttermeknek, szállodáknak, pizzériáknak, és egyéb nagykonyháknak tárolási célból.

A rozsdamentes bútorok kategórián belül találunk nyitott vagy tolóajtós faliszekrényeket, tolóajtós tárolószekrényeket vagy akár semleges pultot alsó és köztes polccal, hátsó felhajtással. A bútorok rozsdamentes acéllemez szerkezettel rendelkeznek, a faliszekrényeknek pedig alsó és köztes polcaik is vannak.

A vendéglátóipari berendezések alkatrész ellátása

A Skill-Trade Kft. a legtöbb vendéglátóipari berendezéshez folyamatosan biztosít alkatrész ellátást. Ha utánpótlás vagy esetleg más méret érdekelné az edényekből, vagy olyan alkatrészre lenne szüksége már meglévő nagykonyhai eszközeihez, amelyet nem talál meg webáruházunkban, kérjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

A Skill-Trade nagykonyhai és vendéglátóipari berendezéseinek javítása, szervizelése

Az edények, és a vendéglátóipari berendezések értékesítése mellett A Skill-Trade Kft. szervizes szolgáltatást is biztosít ügyfelei számára. Meghibásodás vagy probléma esetén a cég telephelyén működő szakszervizünk, illetve az országosan kiépített szervizhálózatunk végzi el a garanciális, illetve a garancián túli javításokat és az alkatrészek cseréjét.